Последните месеци гейминг индустрията беше разтърсена от нов феномен –

...
Последните месеци гейминг индустрията беше разтърсена от нов феномен –
Коментари Харесай

Dota Underlords е новата игра на Valve за РС и смартфони

Последните месеци гейминг промишлеността беше разтърсена от нов феномен – модификацията за Dota 2, Auto Chess. И Valve видя това. Компанията реши да издаде своя лична версия на новата игра. Тя се споделя Dota Underlords и ви нагърбва със задачата да превземете Града на Бялата кула. Последният спиноф на Dota 2, Artifact, не съумя да впечатли почитателите и не доби известност. Новото заглавие обаче към този момент се хвали повече конкурентни играчи още в бета стадия. Освен това Dota Underlords е първата игра, която Valve създава собственоръчно за Android и iOS мобилни устройства.

Dota Underlords стана налична още преди седмица за притежателите на Dota 2 Battle Pass, само че в този момент е разполагаем на всички гратис. Плановете на Valve са да остане в интервал на „ранен достъп“ за няколко месеца, преди да бъде издадена публично. Тогава ще има доста нови герои за избиране, чартове с най-хубави играчи и сезонни събития. Бетата е налична в Steam, Гугъл Play и iOS App Store с опция за трансфер сред платформите. Това значи, че можете да започнете сесия на щайгата у дома и да я довършите на телефона си в рейса.

Изглежда Auto Chess доста скоро ще се отдели като нов род. Идеята да се подреждат разнообразни неповторими герои на шахматна дъска се оказа доста вълнуваща за геймърите и доста критици дефинираха Dota 2 Auto Chess като „Пристрастяваща от първата минута“. Ще бъде забавно да забележим по какъв начин методът на Valve ще бъде признат от потребителите.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР