Последните издания на конкурса Мис България потвърдиха двете максими –

...
Последните издания на конкурса Мис България потвърдиха двете максими –
Коментари Харесай

Истината за „красивите”ни Мис България: Рапър се изплашил от Тоца, обявиха Радинела за Мис Зурла, Тамара не се отърва от титлата Мис Нос, дори след като го кръцна

Последните издания на състезанието „ Мис България ” потвърдиха двете максими – това е конкурс за вътрешна хубост и, че любовта е сляпа.

От цялата шумотевица след коронясването на следващата „ най-красива българка ” единственото положително нещо е, че победителката в последна сметка не отива на нито един влиятелен интернационален конкурс. Просто тъй като на никое място по света нашата представителка не ее приета  за законна. Затова се наложи Ирина Папазова, собственичката на „ Мис България ”, да си измисли и направи конкурс с гръмкото име „ Мис Планет ”, който е регистриран на същия адрес като и нашенския. Преди състезанието се организираше в Свети Влас за развлечение на чужденци туристи, а в последните години го вършат в Грузия. Обикновено печели нашата миска или най-малко влиза в челната тройка. Повечето от последните носителки на короната, откакто се закичат с купата и почитателите ги нарочат ту за Мис Крокодил, ту за Мис Нос или Мис Зурла си вършат корекции и то не една.

Мис България Радинела Чушева провокира най-масовата ненавист към себе си и задмина предшественичките. И мотив за това са пластичните й интервенции. Като изключим тези, които обичайно обичат да си чешат езиците, по всевъзможни въпроси, то множеството от засягащите казуса са безапелационни, че корекциите на Чушева са несполучливи и тя не трябва да се появява на обществени места до момента в който не ги оправи. Някои даже твърдяха, че е поставила долните си устни на мястото на горните. Други счита, че Хелоуин от дълго време е минал. В светските среди се приказва, че Чушева е замаяла главата на доста богат българин, много по-възрастен от нея, имал ползи в региона на спорта, има научни трофеи, след това отива и прави милиони от хазарт и бизнес в Полша и други европейски страни. Синът му също е доста просветен и е притежател на купата „ Мистър България ”.

Когато Радинела беше адреналинка имаше миловидно и секси лъчение, въпреки ясно да демонстрираше, че не може да танцува. После очевидно е решила да предприеме серия от корекции и резултатът е забележим.

Една от най-мразените миски в историята на състезанието у нас може напряко да бъде оповестена за топкрасавица съпоставена с други победителки. Антония Петрова отнесе прозвището Мис Крокодил, откакто стана една от „ най-красивите у нас ”. Още до момента в който беше на върха на славата си и не бе предала короната, Тоца влезе в интернационалния продан. Рапърът Би Риъл трябваше да прави шоу у нас и категорично бе изискал да се запознае с Мис България. Щом обаче получил фотографията й се отказал от желанието си и се попитал какви ли са другите българки. После очевидно се осъзна и се извини, тъй като видя и други фотоси на миската, а Тоца надалеч не е най-стряскащите, дори е симпатична. Но горчивият усет остана.

И очевидно не инцидентно множеството от мненията и в този момент са, че състезанието „ Мис България ” като че ли търси най-неподходящата целеустремено, стига тя да има спонсор. Това със спонсорите е мъчно доказуемо, само че мнозина оферират страната най-накрая да се намеси и сътвори ред в този конкурс.

Тамара Георгиева преди две години упрекна фотограф, че не я е снимал от подобаващ ъгъл и по тази причина хората я нарекли Мис Нос. Тазгодишната Радинела също опита да пробута този номер и упрекна фотографите, че са я щракнали не както би трябвало, по тази причина народът почнал да я назовава Мис Зурла. Тамара Георгиева се прочу като миската с кривия нос. Тя нажежи ситуацията дотам, че доста известни и не толкоз известни хора сипеха закани един против различен. Тамара изясни,  че има нетипична хубост и даже се биеше в гърдите, че ще съди всички, които тиражират погрешни изказвания против персоната й, само че в последна сметка легна под ножа и поправя носа си, написа „ Телеграф ”.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР