Последните избори в Русия представляват изцяло ново ниво на агресия

...
Последните избори в Русия представляват изцяло ново ниво на агресия
Коментари Харесай

Strategic Culture Foundation: Западните народи вървят към фронта със затворени очи

Последните избори в Русия съставляват напълно ново равнище на експанзия против концепцията за „ публицистика “ и правото на информация на западните нации. Ако някой смяташе, че до момента главните медийни монополи — към момента маскирани като „ медийни ” услуги — са достигнали най-ниската си точка… Тези избори заплашват да станат известни като най-смъртоносните до момента!

Дните, седмиците, водещи до тридневните избори [в Русия, бел.ред], послужиха като загрявка за това, което следва. Макрон – L’imitation de Napoléon – пое щафетата и като военачалник в панталони стартира да заплашва Русия, че неговата Франция, това военно предсказание, може да изпрати войски в Украйна. Недоволен от опасността, той сподели, че преди всичко няма ограничавания и червени линии.

След като посочи, че това ще се случи единствено в случай че съветските сили се опитат да се приближат от посоката на Киев или Одеса (той „ предложи “ ли е всичко сред тях?), в акт, който накара доста хора да мислят – в това число и аз – че Макрон е сложил спирачките, отдръпвайки няколко линии на защита, факт е, че по-късно той подписа съглашение с Молдова, което е очевидна провокация към изпълнителната власт, управлявана от Владимир Путин, и се срещна с приятелите си от Германия и Полша, с цел да обезпечи доближаване в експанзията.

През задната врата някой би трябвало да е дал на пресата концепцията, че нано-Наполеон е гневен на хипотетичното безволие на Шолц, по-специално във връзка с съпротивата на немските вегански салами против изпращането на ракети Taurus, тъй че режимът в Киев да може да продължи да убива цивилни в Донбас, Курск или Белгород. Що се отнася до убийството на съветски военни, става по-трудно от всеки път.

Струва ми се, че целият този звук към l`enfant terrible имаше за цел, наред с други неща, да окаже напън върху Владимир Путин тъкмо преди изборите и в това време да се опита да тества решимостта на съветския народ да поддържа своя водач.

Идеята съгласно мен беше да се подложи съветският народ на опасност от ескалация, като се сложи ударението върху дейностите на техния президент, като в това време се загатва, че възможностите НАТО да се намеси на украинска територия зависят извънредно от наличието на това, което тази бюрократична и сервилна войска счита за единствената опасност, виновна за борбата сред двата блока: Владимир Путин.

Това беше тип подсъзнателно изнудване на съветския народ: изберете „ автократ “, „ тиранин “, „ деспот “ и рискувайте директна борба сред вашата страна и Европа, четете „ НАТО “.

Докато единственият въпрос, издигнат от медийните монополи, беше опцията Макрон да направи това по аргументи, свързани със личната му предизборна агитация за Европейския парламент, истината е, че съществуващите барометри за опцията за изпращане на войски в Украйна, по-специално анкетата осъществени от BFM TV, споделят, че 57% от французите считат, че Макрон бърка в това отношение.

Сега, в случай че френският народ отхвърли опцията, няма смисъл опасността да е била отправена заради вътрешни изборни аргументи. И в това отношение съм склонен със отбраната на Макрон, че нищо от това няма нищо общо с някакъв електорален подтик... Вътрешно!

С други думи, L’imitation de Napoléon отчасти излъга. Предизборният подтик беше обвързван с опит за интервенция в съветските избори. Нещо, за което Русия се осъжда, че се пробва да направи от западната страна.

Преди това цялата история с Навални беше един тип илюзионистичен театър, целящ да сътвори илюзията, че опозицията против Владимир Путин е по-голяма, в сравнение с е в реалност.

Като се има поради, че гибелта му беше част от шоуто, поради получените резултати, със страдание би трябвало да осведомявам тези, които видяха някакъв освободителен облик в един подкупен расист, че Навални умря на вятъра. Всъщност това е един от тези карикатурни случаи, в които илюзионистът, с цел да извърши сполучливо акта си, най-после убива своя помощник. тъжно

В опит да се придаде известна меродавност на заканите както за борба, по този начин и за безредици, в седмицата преди началото на изборите беше проведена медийна интервенция с боен нюанс, в която хипотетични групи, наречени „ Легион „ Свобода на Русия “ (ЛСР) “ и „ Сибирският батальон (СБ) “ пресичат границата и декларират окупация на две села.

Много фотоси със флагове и видеоклипове по-късно се появиха изображения, потвърждаващи избиването на огромна част от наемниците — с които киевският режим твърди, че няма нищо общо — и техните бойни машини. Това, което назовавам интервенция " Камикадзе ", продължи с дни, като загуби над хиляда бойци в тази военна маркетингова интервенция.

Това, което можем да характеризираме като тактика на акцията на НАТО за съветските избори, ще бъде известно като най-смъртоносната, най-разрушителната и несполучлива политическа пропагандна интервенция. Основните фигури и „ деятели ” съвсем всички са починали!

С това движение и със скоростта, с която Путин печели избори, не знам какъв брой още Навални или батальони камикадзета ще би трябвало да измисли Централно разузнавателно управление на САЩ. Нищо чудно, че New York Times със забавяне удостоверява това, което знаем от дълго време: украинските села към този момент не разполагат с личен състав и Линдзи Греъм в този момент споделя на Зеленски, че е време да изпрати най-младите на фронтовата линия!

Има обаче едно нещо, с което би трябвало да се надигнем: в действителност е рисково да се води (анти)изборна акция против Владимир Путин... Смъртоносно е! Значителен брой пропагандисти са починали от ръцете на Централно разузнавателно управление на САЩ и режима в Киев. И защо? В последна сметка изборната интензивност беше рекордна от години и съветският президент реализира най-високия си резултат до момента.

Ако цялата „ антиизборна акция “ на НАТО не проработи, не проработи и заплашването, тактиката за всяване на боязън, подозрение и комплициране измежду съветския народ, което даже може да се каже, че има противоположен резултат.

Руският народ даде урок по поданство, отговорност, храброст и опозиция, който би предиздвикал всеки жител на всяка страна да се гордее, в случай че види личния си народ да се държи по този метод. Независимо от посоката на вота, по този начин мобилизираният народ няма да пропусне да вземе бъдещето си в свои ръце.

Тук имаше антипедагогически цирк. За три дни се изговори всичко и противоположното за съветските избори. Въпреки обстоятелството, че участваха 1125 самостоятелни наблюдаващи от 129 страни, по малкия екран беше казано, че изборите не се следят от интернационалните наблюдаващи.

Сякаш е имало някакъв мониторинг на Запад и като че ли самият Запад, който се плъзга към неофашизма, е бил в положение да дава уроци по народна власт на която и да е страна. Всеки, който поддържа фашистки и нацистки режими, като този в Киев, или ксенофобски режими, като тези в балтийските страни, губи всякакво доверие да дава какъвто и да е урок.

Заваляха обвинявания в репресии и даже се твърдеше, че гласуването в Русия е наложително. В последна сметка трябваше да оправдаем „ Стокхолмския синдром “ на 77% от гласоподавателите, които макар „ предизвестията “ въпреки всичко желаеха да кажат „ да “.

И до момента в който в предходните дни от западните посолства заваляха „ предизвестия “, които предупреждаваха своите жители за заплахата от терористични офанзиви в Русия и ги поучаваха да заобикалят тълпите. Сякаш, в случай че имаше офанзиви, те нямаше да бъдат осъществени сами.

Собственият фантом на Навални се появи още веднъж... Износването, на което подложиха тази фигура! Навални даде обещание да дестабилизира изборите с интервенция „ Дванадесет на обяд “. Ройтерс даже направи фотоси на големите опашки за гласоподаване и сподели, че това са мирни митинги на съветската „ съпротива “. " Хилядни "! Ройтерс сподели.

Сякаш в страна с повече от 100 милиона гласоподаватели, няколко хиляди бяха представителни за каквото и да било. В посолствата в цяла Европа, макар интервенциите за протест като експулсирането на дипломати, опашките бяха усетени и в доста случаи докладвани, като че ли са били прекратени от волята за гласоподаване.

Течности, разляти по урните, бомбардировките на цивилни от киевския режим, подривни дейности в изборните секции – всичко това е подценено от обективния разбор на по този начин наречените новинарски служби на западните демокрации.

Едно е несъмнено: в случай че поддръжката на съветския народ за изборите беше зов за одобряване на неговата еднаквост и действителен акт на битка и огорчение против продължаващата експанзия, която опонира на неговите ползи, по-малко деликатните западни нации не чуха този зов. Но те ще почувстват резултата от офанзивата.

Както при отразяването в „ новините “ на осведомителните монополи, западните нации ще понесат последствията от съветската известна атака в разнообразни области на живота си: в изискванията на живот, жертви на отклонението на средствата от публичните услуги към оръжейната индустрия; в потъпкването на техните права, посредством усилване на интервенциите за цензуриране на информация, която не е в сходство с единната западна истина; в ускоряването на насърчаването на неофашизма, единственият механизъм, с който разполага империализмът, с цел да подсигурява ръководство посредством ненавист и ксенофобия против съветския народ; в насърчаването на отклоняващи тактики, които отклоняват западните нации от техните същински паники: правото на мир, храна, обучение, здраве и жилище!

Руският народ излезе победител от западната експанзия, извършвайки звучна контраофанзива против подсъзнателната атака на НАТО, до момента в който западните нации, в случай че не се разсънят за действителността, ще бъдат в такава обстановка, че даже няма да могат да се разпознават от кое място идват офанзивите, които усещат!

Ако нещо потвърждава всичко, което споделих за тази експанзия против истината, това е, че западните нации са водени със завързани очи в смъртоносна борба!

Превод: СМ

Източник: Strategic Culture Foundation

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед525877Георги Марков: След изказването на Макрон ние сме доста покрай трета международна войнаАлтернативен Поглед156506Георги Марков: Орбан: В Брюксел царува военно състояние! Те живеят в различен свят,...на друга планета!Алтернативен Поглед28986Георги Първанов: Това не е моята ера! Това не е положителното бъдеще за света!Алтернативен Поглед23285Георги Първанов: Такова нещо не е имало в българската политика - антипарламентаризъм, антиполитика!Алтернативен Поглед29054Проф. Нина Дюлгерова: Световното задкулисие няма народност, няма вяра - има интересиАлтернативен Поглед525877Георги Марков: След изказването на Макрон ние сме доста покрай трета международна войнаАлтернативен Поглед166261Полк. Николай Марков: Изпращането на наши военни в Украйна ще провокира революция в БългарияАлтернативен Поглед156506Георги Марков: Орбан: В Брюксел царува военно състояние! Те живеят в различен свят,...на друга планета!Алтернативен Поглед133866Проф. Иво Христов: Опасявам се, че до изборите в Съединени американски щати някой може да предизвика даже нуклеарен конфликтАлтернативен Поглед130036Полк. Николай Марков: Аз мисля, че България е избрана да се трансформира в гетоАвторски:ПоследниНай-четени  Христо </div>

</article>
<style>
.youtube{
  width:100%;height:500px;
}
@media only screen and (max-width: 600px) {
.youtube {
    height:250px;
  }
}
</style>
<div style=Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР