Последните години се превърнаха във време, което все повече толерира

...
Последните години се превърнаха във време, което все повече толерира
Коментари Харесай

Джонатан Найт от New Kids On The Block за забраната да бъдеш себе си

Последните години се трансфораха във време, което от ден на ден толерира разликите сред хората. Много обществени персони към този момент приказват намерено за своите особености и желания, даже и за своите полови такива. Нещо, което допреди единствено едно десетилетие беше изцяло немислимо.
 Дария Касаткина, Витя Кравченко и признанието на съветската тенисистка, че е хомосексуална
Голямото самопризнание на една съветска тенисистка

Дария Касаткина приказва намерено за сексуалността си

Съвсем свободно към този момент приказва за себе си и своя живот и Джонатан Найт, артистът, придобил известност през 80-те години като част от момчешката група New Kids On The Block. С днешна дата той искрено споделя за " натиска ", който му е бил оказван в тези години, за да скрие своята половост.

Тези самопризнания Джонатан направи по време на неотдавнашен епизод на подкаста " Frosted Tips с Lance Bass ", в който споделя за прекарванията си в през ранните години на групата.

" Нашият управител знаеше, че съм гей ", изясни Найт. " Той не ми сподели непосредствено, че знае, в тези години мъчно се говореше за това, само че аз го усещах. Докато един ден просто ме дръпна настрани и сподели, че в случай че някой разбере, кариерата на New Kids On The Block завършва. Беше голям напън. Натиск върху някой, който към момента е прекомерно млад и се пробва самичък да разбере себе си и света ", продължи Найт.

И добавяйки, че с течение на времето стресът се от ден на ден се е натрупвал върху него. Дори е имало моменти, в които е стигал до нервна рецесия, тъй като е осъзнавал отговорността, която носи и по повод и на останалите членове на групата. А тогава New Kids On The Block са в своя безспорен напредък.

И даже и след залеза на групата, Джонатан не е имал предпочитание да оповестява детайлности за персоналния си живот. Обаче, когато си прочут, се оказва мъчно да прикриеш доста неща. Бивш негов съкровен другар продава техни общи фотоси на National Enquirer. И тогава Найт просто бил заставен обществено да признае.
 Емили Ратайковски и видеото ѝ в TikTok, което породи слуховете, че е бисексуална
Бисексуална ли е Емили Ратайковски

Ново 20

Понастоящем Джонатан е щастливо женен за дългогодишния си сътрудник Харли Родригес и живее живота си в истина и с наслада, написа ETonline. И прибавя, че е удовлетворен, че в днешно време известността не се нуждае от огромни заявления или мнения. Знаменитостите са по-уверени, а публиката е доста по-приемлива и толерантна.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР