Последните два полуфиналиста в тазгодишното издание на Шампионската лига ще

...
Последните два полуфиналиста в тазгодишното издание на Шампионската лига ще
Коментари Харесай

Шоуто на Етихад може да пострада, Сити и Реал ще внимават

Последните два полуфиналиста в тазгодишното издание на Шампионската лига ще станат ясни довечера. От 22:00 часа българско време стартират мачовете Манчестър Сити - Реал М и Байерн - Арсенал.


За баварците този мач ще е по-сложен в тактически проект, тъй като излизат против доста рисков съперник, който има повече самочувствие от тях сега, а и няма да е длъжен да поема самодейността върху топката. Въобще за Томас Тухел задачата няма да е лесна. Той съумя да излови Арсенал на контраофанзива в Лондон, само че в този момент взискателните почитатели на Байерн може и да не го оставят да приложи същия очаквателен метод вкъщи. От друга страна, германецът е задоволително умел, с цел да не робува на хорски отзиви. Той осъзнава, че сега неговият отбор не може да играе като еднакъв с еднакъв с Арсенал.

Последната седмица беше тежка и за гостите, тъй че и те не влизат в оптимално положително положение тук. Гостите също по този начин нямат кой-знае какъв опит в такива заплетени обстановки в Европа. Артета обаче пък ще желае реакция.

На " Етихад " се чака, че и двата отбора няма да се хвърлят по този начин безсистемно в предни позиции, както се случи в първия двубой. Просто времето за реакция на всяка неточност ще е надалеч по-малко и всяка неправилност може да бъде скъпоструваща. Логично и головете ще са най-малкото на половина на тези в Мадрид, а даже може и да са по-малко. Реал е доста умел в такива борби, като и Сити към този момент знае доста добре какво е нужно. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР