Последните дни херцогът и херцогинята на Съсекс са изправени пред

...
Последните дни херцогът и херцогинята на Съсекс са изправени пред
Коментари Харесай

Елтън Джон: Хари и Меган не са лицемери

Последните дни херцогът и херцогинята на Съсекс са изправени пред редица нападки.

Причина са пътуванията им с частен аероплан до Испания и Франция, които предизвикаха доста екологични компании да дефинират аристократите за лицемери.

Проблемът е, че принц Хари и Меган нееднократно са говорили по разнообразни екологични въпроси, ето за какво критиците настояват, че дейностите им опонират на публичната им позиция във връзка с изменението на климата, имайки поради, че авиацията е един от най-големите замърсители в света и е виновна за повече от 2% от нездравословните излъчвания в световен мащаб.

По-рано този месец, за английското издание на "Vogue ", на което Меган бе редактор, Хари даде изявление на известна активистка. В диалога той показа, че възнамерява да има най-много 2 деца, с цел да "защити планетата ". Също по този начин засегна и тематиката за ужасяващите резултати от изменението на климата.

След това двойката употребява своята публична Инстаграм страница, с цел да притегли вниманието на почитателите си върху околната среда. В тяхна обява бе споделен откъс на Хари, който гласи: "С близо 7,7 милиарда души, обитаващи тази Земя, всеки избор, всеки отпечатък, всяко деяние има значение. "

Днес, обаче, точно техните дейности са осъждани. Затова сър Елтън Джон реши да се намеси и да нанесе "шамар " против всеобщото неодобрение към тях.

Певецът не съумя да резервира безмълвие, заради обстоятелството, че беше непосредствен другар с принцеса Даяна. Той употребява своя Туитър профил, с цел да отбрани членовете на кралската фамилия.

"Изпитвам надълбоко безпокойствие от изкривената и злонамерена информация в пресата, към престоя на херцога и херцогинята Съсекс в дома ми в Ница. Майката на принц Хари - принцеса Даяна, беше един от най-скъпите ми другари, по тази причина усещам дълг да защитя Хари и фамилията му от ненужното навлизане на пресата в персоналното им пространство ", написа изпълнителят на "I`m Still Standing ".

Елтън разкри, че персонално той е платил за частния аероплан, с който аристократите летяха към френския град. Като причина за това деяние той уточни сигурността и спокойствието им, както и високото равнище на нужна отбрана, което е сметнал, че би трябвало да бъде обезпечено на херцога, херцогинята и техния наследник.

Той също изрази несъгласието си към определението, че Меган и Хари са лицемери, разкривайки, че екипът му авансово се е уверил в това, че самолетът лети с гориво, щадящо околната среда.

"Изключително почитам Хари и Меган и поддържам техните благотворителни начинания. Призовавам пресата да приключи тези безмилостни нападки, извършващи се съвсем всеки ден, против техния облик ", приключи изявлението си артистът.

Освен че бе другар на принцеса Даяна, сър Елтън Джон и до през днешния ден е непосредствен с принц Хари. През годините двамата работиха дружно по голям брой благотворителни начинания, а през предходната година изпълнителят участва на сватбата на Меган и Хари.

Източник: Дир
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР