Последните дни чух какви ли не художествени измислици по мой

...
Последните дни чух какви ли не художествени измислици по мой
Коментари Харесай

Васил Терзиев готов да мине на детектор, за да изчисти имиджа си

" Последните дни чух какви ли не художествени измислици по мой адрес - истини, примесени с доста полуистини, цялостни неистини и доста изобретателно навързани операции. На множеството нелепици не смятах да давам отговор и да слизам на равнището на пишещите, в това число на политически водачи, от които бих очаквал повече класа. Явно съм ги надценил. Извинявам се. Извинявам се и за всички други проблеми от Освобождението до момента. И тези, които занапред предстоят. Разбрах, че съм отговорен за всичко, може би освен в тази вселена ".

Това написа във фейсбук претендентът за кмет на София на ПП-ДБ Васил Терзиев във връзка нападките през последните дни, откакто стана ясно за връзките на семейството му с комунистическата Държавна сигурност.

Той решил да наруши мълчанието си, защото съгласно него " за следващ път се постанова внушението, че почтен триумф в България няма. Зад всичко прозират генерали и куфарчета, “нечестен ” и “привилегирован старт ".

Бившият съучастник в " Телерик " Терзиев изясни:  " Създадохме компанията без нито един лев и никаква външна поддръжка, с изключение на безплатния офис и това, че нямаше потребност да си записваме компания и да поддържаме счетоводство сами. За последното си плащахме междудругото, тъй като по този начин е редно ", разясни още той, допълвайки, че в никакъв случай в компанията не са влизали пари от Държавна сигурност.

" Ако някой твърди друго – лъже. А с цел да потвърдя всяка дума, аз нямам никакъв проблем да отида на детектор на лъжата и да се види истина ли е написаното горе, или не.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР