Последните данни за разпространението на коронавируса в България:Обмислят се различни

...
Последните данни за разпространението на коронавируса в България:Обмислят се различни
Коментари Харесай

ОБЗОР: ПП и ИТН събраха електоратите си в Пловдив, отхвърлиха кандидатурата на Каримански за шеф на БНБ

Последните данни за разпространяването на ковид в България:

Обмислят се разнообразни разновидности с които да се компенсират пенсионерите след 1 юли, когато отпада Коронавирус добавката. Това съобщи общественият министър Георги Гьоков.

Депутати отхвърлиха кандидатурата на Каримански за началник на Българска народна банка.

Пожар е избухнал мол „ Марково тепе “. Инцидентът е станал поради късо съединяване в електрическо табло в магазин за часовници. Сигналът е получен малко след 22.30 нощес.

Акция на полицията се е провела в Стамболийски и обитаемоте места в общината. Целта е противопоставяне на битовата престъпност и понижаване на пътния травматизъм в района.

266 640 къса цигари са открити при инспекции на 163 полета по постоянни интернационалните линии на Летище Пловдив през първото тримесечие на годината.

Главният прокурор Иван Гешев ще сезира Конституционния съд за закриването на профилираното правораздаване.

Повече от 674 000 възпитаници се върнаха в учебно заведение след пролетната почивка. Това е първата образователна седмица след края на изключителната епидемиологична конюнктура и отпадането на наложителните противоепидемични ограничения.

Социалистите в Пловдив избраха общинският консултант доцент Ангел Иванов за краткотраен ръководител на Градския съвет на Българска социалистическа партия.

72-годишният водач, блъснал и умъртвил 2-годишно дете в Анево, е бил под въздействието на марихуана. Това е отчел пробата за опиати, който му е изработен след случая.

Община Пловдив ще усвои заеми за 72 млн. лв. до края на мандата през 2023 година. Това излиза наяве от бюджетната прогноза до 2025 година, която ще се гласоподава в Общинския съвет в понеделник.

Броят на украинските бежанци в Пловдив от ден на ден се усилва. Въпреки всичко направено, към момента пораждат разнообразни проблеми.

Фалшив сигнал за бомба в аероплан кацнал на летище София.

Пожар пламтя през днешния ден в ромската махала Аджисана.

Пловдивчанинът Янаки Милев загуби финала на мощния интернационален шампионат за момчета в Пловдив.

Рокадите на управлението на " Летище Пловдив " ги направихме, с цел да можем да влезем в дълбочина до финансовите нарушавания, които установихме. Това съобщи по време на визитата си в Пловдив транспортният министър Николай Събев.

Председателя на Пловдивския административен съд Явор Колев беше измежду тримата издигнати за избирателен член на Висш съдебен съвет.

Пловдивчани, представители на локалната власт, доста актьори се събраха в двора на Градската художествена изложба в Стария град за формалното разкриване на обновената постройка.

Най-добрият български тенисист Григор Димитров доближи до полуфиналите на мощния шампионат от сериите Мастърс в Монте Карло.

БАБХ удостовери огнище на Инфлуенца по птиците в животновъден обект за развъждане на кокошки носачки в с. Богданица, общ. Садово, обл. Пловдив.

Най-късно до края на 2024 Пловдив би трябвало да има подготвена инфраструктура за дълго чаканата S-Bahn железница.

С гаф стартира честването в Пловдив във връзка 130 години от първия полет с балон над града.

Продължаваме промяната стана партия в Пловдив през днешния ден.

Темата „ Македония “ ще бъде алената линия за обединението. Това съобщи ръководителят на „ ИТН “ Тошко Йорданов по време на заседание на политическата групировка в Пловдив. На срещата с електората им под тепетата дойдоха още Ива Митева, Станислав Балабанов и още членове на парламентарната група.

Локомотив не съумя да победи при дебюта на новия старши треньор на отбора Александър Томаш. " Смърфовете " направиха 0:0 при семейството си на Арда.

Бившият длъжностен министър председател Стефан Янев ще разгласи партията си при започване на май.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР