Последните данни за разпространението на коронавируса в България:ГЕРБ поиска вот

...
Последните данни за разпространението на коронавируса в България:ГЕРБ поиска вот
Коментари Харесай

ОБЗОР: ГЕРБ поиска вот на недоверие, син на пернишки прокурор вилнее в града

Последните данни за разпространяването на ковид в България:

ГЕРБ изиска избор на съмнение против държавното управление. Продължават и мненията откакто петима от депутатите от Има Такъв Народ се отделиха от партията.

Продължават мненията и за актуализацията на бюджета.

Бус и лек автомобил се блъснаха в центъра на Пловдив тази заран, за благополучие няма потърпевши при случая.

Днес се организира Националното външно оценяване на учениците от седми и десети клас.

Областният шеф Йордан Иванов направи предложение за почетни жители на Пловдив да бъдат оповестени публицистите Нери Терзиева и Евгений Тодоров.

Ботев продаде трима играчи на съветския ФК Краснодар. И тримата бяха преотстъпени при руснаците и не са играли публични мачове за пловдивчани, само че имаха контракти с клуба.

Волейболният първенец на България Марица притегли първото си ново попълнение за сезон 2022-2023.

Синът на зам.-шефа на Окръжна прокуратура Бисер Михайлов Васил Михайлов се демонстрира като градски хулиган и бие наред в Перник. 18-годишното момче снима всяка своя нападателна демонстрация, като взима със себе си оператор, който не се намесва в побоите, а просто снима. На шокиращи видеа попадна екипът на GlasNews.bg, като на първото от тях виждаме по какъв начин Васил, пребива до безсъзнание служител на реда, а на друго – бие до кръв незнайно момче.

Защо имате неприятно отношение към локалната власт, попита кметът на Търново Даниел Панов, който е ръководител на НСОРБ, премиера Кирил Петков. Двамата имаха през днешния ден среща на четири очи, на която ръководителят на Сдружението, който назовават министър на локалната власт, е сложил 4 казуса.

Депутатите би трябвало да слагат преди всичко България, без значение от коя партия са, защото е извънредно значимо да имаме работещ парламент и устойчиво държавно управление. Това съобщи министърът на околната среда и водите Борислав Сандов, който взе участие в семинар за качеството на въздуха и здравето в България в Медицинският университет-Пловдив.

Откриха лаборатория „ Интелигентни транспортни системи” във Втори образователен корпус на филиала на Тeхнически университет - София в Пловдив. На събитието участваха зам.-директорът на регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи комисар Васил Костадинов, началникът на отдел „ Охранителна полиция” комисар Костадин Костов, началникът на бранш „ Пътна полиция” гл. контрольор Йордан Милушев и началникът на група „ Видеонаблюдение” старши контрольор Стойчо Пенков.

Тодор Неделев към този момент се усеща по-добре и се движи независимо. Капитанът на Ботев пострада тежко при злополука на националите преди мача с Грузия в петък. Очаква се идната седмица пловдивчанинът да се завърне в България.

Полицията задържа 15-годишен юноша за убийството на стара жена в града. Младежът е престъпно проявен и е съгражданин на жертвата, оповестиха от Прокуратурата.

Министърът на околната среда и водите Борислав Сандов беше специфичен посетител и участник в семинар за качеството на въздуха и здравето в България, проведен от Медицинският университет – Пловдив и Институтът по здравни резултати (Health Effects Institute, HEI).

Подпалвачът на българския Културен център " Иван Михайлов " в Битоля Ламбе Алабаковски от през днешния ден е на независимост.

Пламен Моллов няма да остане част от партията Български напредък, това удостовери водачът на партията Стефан Янев.

Всички услуги, които употребяват пловдивчани, ще бъдат налични и в Белащица, в случай че се присъедините към Община Пловдив. Това съобщи кметът Здравко Димитров на среща с жителите на селото, която се организира в читалището.

Министърът на финансите на Германия беше на посещаване в България. Той се срещна с премиера Кирил Петков и вицепремиера Асен Василев.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР