Последните данни от IntoTheBlock показват забележителен ръст на пазарната капитализация

...
Последните данни от IntoTheBlock показват забележителен ръст на пазарната капитализация
Коментари Харесай

Меме криптовалутите достигнаха $56 милиарда – пазарът на алткойни в подем

Последните данни от IntoTheBlock демонстрират незабравим растеж на пазарната капитализация на меме криптовалутите, която доближава най-високата си стойност от 2021 година насам.

Ръководителят на отдела за изследвания на IntoTheBlock, Лукас Аутумуро, акцентира в неотдавнашна обява , че груповата стойност на меме активите съвсем се е утроила през първото тримесечие на 2024 година, достигайки впечатляващите $56 милиарда.

Въпреки преобладаващите високи лихвени проценти и отсъствието на стимулиращи чекове в Съединени американски щати, се следи незабравим растеж в търсенето на меме токени, напомнящ равнищата, следени през 2021 година Причините за този скок не са изцяло ясни, като някои спекулират, че той може да се дължи на икономическите условия или на възходящите настроения за финансова изолираност. Въпреки това през последните месеци меме токените твърдо привлякоха вниманието на криптовалутната общественост.

Водещи измежду меме активите са Dogecoin ( DOGE ), Pepe ( PEPE ) и Shiba Inu ( SHIB ). През първото тримесечие DOGE означи забележителен растеж на цената си от 100%, до момента в който SHIB и PEPE означиха растеж от надлежно 2.5х и съвсем 5х.

Въпреки това, съгласно IntoTheBlock, един отличаващ се реализатор в областта на меме токените е dogwifhat ( WIF ), алткойн, построен върху блокчейна Solana ( SOL ). Екосистемата на Solana, известна с по-ниските си такси за транзакции, е очевидец на удивително привличане на пресен капитал, като WIF може да се похвали с впечатляваща 20х годишна възвръщаемост, подкрепена от витална общественост.

Освен това, след неотдавнашната актуализация Dencun, която доста намали таксите за газ, се следи удивително изместване на капитала на меме активите към Етериум ( ETH ). Това обновяване на интензивността на меме токените в Етериум, изключително в мрежата Base на Coinbase, акцентира динамичния темперамент на пазара на криптовалути и неговата податливост към нововъведения и еволюция.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР