Последните четири мача от груповата фаза на Мондиал 2022 ще

...
Последните четири мача от груповата фаза на Мондиал 2022 ще
Коментари Харесай

Четири мача слагат край на груповата фаза на Мондиал 2022

Последните четири мача от груповата фаза на Мондиал 2022 ще се изиграят в петък, 2-ри декември. От 17:00 часа са решителните борби в група Н: Гана - Уругвай и Южна Корея - Португалия, до момента в който в 21:00 стартират мачовете Камерун - Бразилия и Сърбия - Швейцария от група G.

В група G Бразилия към този момент си обезпечи присъединяване в осминафиналите, а тъждество против Камерун ще подсигурява на Селесао първото място в групата. Африканският отбор ще търси наложителна победа и ще чака удобен процес на другия дуел. Очертава се основната борба за второто място да бъде сред Швейцария и Сърбия. За " кръстоносците " тъждество би трябвало да е задоволително, в случай че не се стигне до фрапантен триумф на Камерун в другата среща, до момента в който сърбите се нуждаят от победа, откакто взеха единствено една точка в първите си два мача.

В група Н Португалия към този момент е сигурна за етапа на елиминациите, а точка против Южна Корея ще е задоволителна за първото място. От своя страна азиатците имат потребност от победа, с цел да запазят шансове да излязат от групата. В другия мач тъждество може и да е задоволително за Гана, с цел да продължи напред, до момента в който Уругвай би трябвало да завоюва, в случай че желае да има късмет за втората позиция.

Програма на мачовете за петък, 2-ри декември:

Група Н

От 17:00 часа 

Гана - Уругвай - Диема

Южна Корея - Португалия - Българска национална телевизия 1

Група G

От 21:00 часа

Камерун - Бразилия - Нова

Сърбия - Швейцария - Българска национална телевизия 1.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР