Последните часове са изключително турбулентни в ЦСКА. Адвокатът на клуба

...
Последните часове са изключително турбулентни в ЦСКА. Адвокатът на клуба
Коментари Харесай

Ганчев е решен да хвърли кърпата в ЦСКА, финалният изход става ясен след среща с тарторите на агитката

Последните часове са извънредно турбулентни в ЦСКА. Адвокатът на клуба Станислав Трендафилов съобщи, че с сътрудниците му работят по правене на документите за възможна промяна на собствеността в клуба.

Той уточни, че е задачата му е била предоставена в понеделник вечерта. Тогава притежателят на ЦСКА Гриша Ганчев съобщи, че дружно със съдружника му Юлиян Инджов се отдръпват.

Гриша Ганчев и Юлиян Инджов чакат мнението и на третия акционер в клуба Христо Стоичков.

" От управлението са ми упълномощили задачата да приготвя юридически нещата и финансовата документи, с цел да може всичко да е готово за промяна на собствеността ", сподели Трендафилов.

По думите му клубът ще остане без отговорности, като ще бъдат изчистени сумите по заемите, с които ЦСКА се финансираше. Юристът обаче не посочи дали тези отговорности ще бъдат отписани или покрити с доходи на клуба.

На този стадий наподобява, че Гриша Ганчев е безапелационен в желанието си да се отдръпна от ръководството на ЦСКА.

В 16:00 часа ще се състои крайна среща на Армията, където Ганчев е извикал шефовете на тима и някои от тарторите на " алената " агитка. След соарето ще се обясни дали в действителност предприемачът от село Микре ще хвърли кърпата, откакто част от ултрасите пуснаха обидна за него декларация, в която желаят отборът да спре да " играйка ", а да печели купи.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР