Последни данни за разпространението на коронавируса в България:Всички жертви на

...
Последни данни за разпространението на коронавируса в България:Всички жертви на
Коментари Харесай

ОБЗОР: Връщат всички ученици в клас от понеделник, започнаха дългоочакван проект в Пловдив

Последни данни за разпространяването на ковид в България:

Всички жертви на нещастието на Автомагистрала " Струма " са разпознати. Телата ще бъдат превозени до Северна Македония с камион.

Пожар е изпепелил кравеферма в пловдивското село Рогош. Инцидентът е станал през вчерашния ден в 12:21 часа. На място са пристигнали огнеборци с три автомобила.

Подробности за завързания човек на дърво до Бузлуджа.

От просветителното министерство обявиха, че от 7 декември учениците се завръщат в клас.

Съпредседателят на " Продължаваме промяната " Асен Василев е безапелационен, че на този стадий няма да има нарастване на налозите, а ще се акцентира на събираемостта.

Почина пловдивският предприемач Тодор Бурджиев. Тъжната новина оповестиха негови близки.

Кметът на Пловдив Здравко Димитров направи първа копка на каре Г1 по плана " ОБНОВЯВАНЕ НА ГРАДСКАТА СРЕДА В ОБЩИНА ПЛОВДИВ - 2020-2023 година “ по Оперативна стратегия „ Региони в напредък “.

Групата Manowar ще бъде съдена поради анулирания си концерт в Пловдив.

Здравко Димитров приказва по настоящи тематики за Пловдив.

Здравният министър Стойчо Кацаров наложи инспекция на болничното заведение, в която умря 5-годишно дете с менингит. 23 станаха децата, които са инфектирани с менингит в детска градина в София.

„ Служебното държавно управление сътвори рецесия в образованието. Неспособни са да се оправят, подцениха образованието ", съобщи някогашният учебен министър Красимир Вълчев.

Съдът в Солун призна за отговорна лидерката на автомобила, която през януари 2020 година прегази Тоско Бозаджийски при сборичкване с последователи на солунския ПАОК.

Българската асоциация на заведенията и Сдружението на заведенията в България упорстват за незабавна държавна интервенция по повод цените на тока.

Иззеха близо 1000 къса цигари и 3 кг тютюн в Кършияка, след профилирана интервенция за нерегламентираната търговия със артикули без български бандерол.

От понеделник отпада възбраната за плановите интервенции в лечебните заведения. Това заяви министърът на опазването на здравето Стойчо Кацаров.

" Нямаме сделка за ротационен принцип за председателсткото място на Народното събрание. Няма и сделка аз да заема този пост ". Това разгласи водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова на брифинг през днешния ден.

49-годишен мъж ще се изправи пред съда поради опит за съзнателно ликвидиране. Кървавият случай се е разиграл в Шекер махала.

Ковид-19 трансформира ремонта на Жълтото учебно заведение в сага до безкрайност. На три пъти компанията реализатор оставала без служащи и вместо за новата образователна година, откриването на постройката се отсрочва за неопределен срок.

Сметките на Община Пловдив бяха запорирани поради транспортния план. От Общината обявиха, че това не е по този начин, а Министерство на регионалното развитие са изтеглили парите.

Районна прокуратура-Пловдив се самосезира и образува досъдебно произвеждане за потърпевшия петокласник в учебен двор в Перущица.

Камион се възпламени на пътя за Ришкия проход. За това алармира четец на TrafficNews .

Цистерна с гориво катастрофира на Автомагистрала „ Тракия” край Пловдив. Инцидентът се размина без потърпевши, само че провокира сериозна запушалка.

" Коалицията ни в 47-ото Народно заседание ще се споделя ГЕРБ-СДС и ще е със същото ръководство. Румен Христов ще е съпредседател. Ще бъдем мощна съпротива ". Това разгласи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов на първото съвещание на членовете на парламентарната група. Той бе безапелационен, че парламентарната група на ГЕРБ ще изиска мораториум върху готвения дълг.

Подробности за откритото убито момче от Кнежа.

Шофьор под влияние на опиати бе хванат през вчерашния ден от служители на реда в Раковски.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР