Последни данни за разпространението на коронавируса в България.Пребиха секретаря на

...
Последни данни за разпространението на коронавируса в България.Пребиха секретаря на
Коментари Харесай

ОБЗОР: Отиваме на нови избори, пребиха секретаря на българския клуб в Охрид

Последни данни за разпространяването на ковид в България.

Пребиха секретаря на българския клуб в Охрид Кристиян Пендиков беше пребит нощес. Той беше превозен в София с премиерския аероплан. Състоянието му е тежко, само че без заплаха за живота. 

Компанията Nexo се е съгласила да заплати 45 милиона $ на американските регулаторни органи и ще приключи нерегистрираното предложение на крипто артикули. Започна и съвещание на парламентарна комисия относно Nexo, която откри, че МФ е пропуснала да ревизира компанията.

Земетресение от 3,3 по Рихтер беше записано нощес в региона на град Маджарово, област Хасково.

Светофарна уредба се е откачила на кръстовище в центъра на Пловдив. Инцидентът е станал най-вероятно поради мощния вятър, който бушува през вчерашния ден в града под тепетата. Съоръжението е увиснало заплашително над кръстовището на бул. „ Източен ” и улица „ Богомил ”. На място сега има екипи, които поправят светофара, само че това провокира запушване в региона, оповестяват водачи в обществените мрежи.

Решение на Апелативен съд – Пловдив по дело за ликвидиране на мъж, който бил хванат да краде царевица от непозната равнища край пазарджишкото село Братаница, е отчасти доказана от Върховния касационен съд.

Спецакцията на чиновници от отдел „ Криминална полиция ” е осъществена преди дни на територията на регионалния град със подпомагане на сътрудниците им от бранш „ Специализирани полицейски сили ”. На едно от кръстовищата в Пловдив наложително е спрян и арестуван лидер на лек автомобил, директно след осъществена договорка с наркотични субстанции. Паралелно с него са задържани и останалите четирима участници.

Българин е измежду 21 души, арестувани в предварителния арест в Румъния по обвиняване в трафик на мигранти. Той е хванат след акция, осъществена на 17 януари в окръг Долж, оповестява осведомителният уебсайт Зиаре, като се базира на прессъобщения на румънската гранична полиция и ДРПОПТ.

Коментарите след лидерската среща сред Българска социалистическа партия, ГЕРБ, Движение за права и свободи и Български напредък. На нея не се отзоваха ръководителите на другите две поканени партии – „ Демократична България ” и „ Продължаваме промяната ”.  

Силният вятър стана причина четири екипа от РДПБЗН - Пловдив от началото на дежурството тази заран да работят на терен, за премахване на паднали дървета. Към този час сигналите са 7 и се отнасят за обитаеми места на териториите на общините Карлово, Асеновград, Първомай и Пловдив.

Върховният административен съд отхвърли жалбата на „ Одрин 8 ” ЕООД против решение на Административен съд-Пловдив да разгласи за незначително разрешението за градеж дружно с утвърдени капиталови планове на компанията за склада „ Ориент Табако ”.

На сигнал за побой в изискванията на домашно принуждение реагирали през вчерашния ден по обяд служители на реда от Трето районно управление (на МВР) в Пловдив. Пристигайки на посочения адрес, униформените открили, че 63-годишен мъж нападнал с удари брат си и му нанесъл порезна рана с нож по едната ръка.

24-годишна шофьорка е починала при злополука към 11.10 ч. през днешния ден на пътя сред Клисура и Розино. Младата жена пътувала сама в лек автомобил Мини Купър, който по се блъснал в дърво.

78-годишна жена пострада при рухване в рейс от градския превоз в Пловдив. Сигналът за произшествието на бул. „ Шести септември “ е получен към 13.15 ч. през вчерашния ден.

Синдикална федерация на известията към КНСБ задейства процедура за започване на ефикасни протестни дейности в " Български пощи " ЕАД.

Кметът на Община Пловдив Здравко Димитров и представители на почитателите на „ Ботев “ Пловдив инспектираха напредъка по строителството на клубния стадион. Контролната обиколка беше по самодейност на последователите на жълто-черния тим. Бяха установени дефекти, които са декларирани към строителя.

Започна мярката за неотклонение на сириеца Ахмад Камиран. Той е упрекнат, че е предложил 10 000 евро, 3000 лв. и безценен часовник на служителя на реда Алек Каленски и негови сътрудници.

37-годишният Валентин Станчев, който изчезна през вчерашния ден по обед в София, се е прибрал вкъщи към 13.30 ч. Младият мъж не е дал пояснение на фамилията си къде е бил през последните 24 часа.

„ Дъщеря ми няма да бъде оперирана, само че една седмица би трябвало да седи неподвижно и изпитва пъклен болки ”. Това разяснява пред кореспондент на  TrafficNews  бащата на най-тежко потърпевшото дете, върху което се стовари голям пън през вчерашния ден.

„ Ще ви дам и 5 000, и 10 000 евро единствено да приключим случая ”. Това споделил на служителя на реда Евтим Евтимов Георги Семерджиев, когато бил спрян месец преди тежката злополука с жертви на бул. „ Черни връх ”. Това описа пред Нова служителят на реда, който през днешния ден даде показания пред съда по делото.

Българска социалистическа партия ще върне мандата за съставянето на държавно управление на президента Румен Радев в понеделник несбъднат. Това разгласи водачът на социалистите Корнелия Нинова след заседание на Националния съвет на партията.

Неясна остава ориста на фестивала Hills of rock 2023. 

Блокада на системата затвори границата сред България и Турция на Граничен контролно-пропусквателен пункт " Капитан Андреево ", заяви кореспондент на  TrafficNews .

В понеделник ще се реши дали ще пуснат учениците в Пловдив в грипна почивка. Тогава ще се заседава Областният щаб и ще се дават систематизираните данни на седмична база, оповестиха от РЗИ Пловдив.

Тежка злополука с потърпевши затвори Голямоконарско шосе. По първична информация са се блъснали три автомобила. 

Ще ви дам и 5 000, и 10 000 евро единствено да приключим случая ”. Това споделил на служителя на реда Евтим Евтимов Георги Семерджиев, когато бил спрян месец преди тежката злополука с жертви на бул. „ Черни връх ”. Това описа пред Нова служителят на реда, който през днешния ден даде показания пред съда по делото.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР