Последната версия добавя модерирани групи и други подобренияНовата схема за

...
Последната версия добавя модерирани групи и други подобренияНовата схема за
Коментари Харесай

Обновен Skype поддържа 3×3 видеочат

Последната версия прибавя модерирани групи и други усъвършенствания

Новата скица за видеочат 3х3 демонстрира 9 души по едно и също време на екрана
(снимка: Skype)

Microsoft пусна актуализирана версия на Skype с забавни нови функционалности, усъвършенствания и корекции на неточности. Skype 8.60 се явява най-мащабната актуализация на приложението от много време насам.

Почти всички нововъведения скоро ще станат налични на платформите, поддържани от Skype. Впечатлява режимът за видеоразговори по схемата 3х3 – с девет участника по едно и също време на екрана, който в началото се появи в Microsoft Teams, а в този момент е наличен за десктоп версиите на Skype за Windows, macOS и Linux.
още по тематиката
Още една забавна оригиналност е поддръжката на модерирани групи. Сега приложението разрешава основаване на групи, в които определени консуматори се назначават за админи и имат права да управляват процеса на другарство, да правят позвънявания и други функционалности.

Skype 8.60 включва също алтернатива за конфигурация на реда на проявление на листата с реакции – емоджи, които се употребяват за отговор на известия. Освен това са добавени нови клавишни комбинации за бързи интервенции, даже когато прозорецът на приложението е минимизиран или не е във фокус.

Microsoft също по този начин е отстранила съществуващи проблеми и е подобрила стабилността на приложението. Компанията акцентира в уеб страницата за поддръжка на Skype, че въведените промени са в отговор на предложенията на потребителите.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР