Последната участничка, която напусна Фермата, Симона едва ли е предполагала

...
Последната участничка, която напусна Фермата, Симона едва ли е предполагала
Коментари Харесай

Удар след Фермата: Няма да повярвате кой известен българин...

Последната участничка, която напусна " Фермата ", Симона надали е предполагала коя родна звезда ѝ е почитател. Красавицата от Клисура заформи инфарктен двубой, само че не съумя да надвие някогашната победителка Веселка.

„ Чувствам се прелестно, щастлива съм. Изиграх един в действителност мощен двубой и надскочих опциите си. Влязох във „ Фермата “ с персонална идея. Имах потребност да оставя живота си на открито, да се откъсна от всичко, да вляза в нова среда и да изпитам непознати страсти и усеща. Мислех, че най-трудното нещо ще е гладът, само че се оказа студът. Няма да го не помни. Студът ме срина още първия ден и ми беше мъчно до края “ – показа Симона пред Петя Дикова в " Тази събота и неделя ".

Водещата обаче създаде вест, която завари Симона неподготвена, написа hotarena.net. Оказа се, че бащата и майката на Петя - Сашо Диков и Аня Пенчева са големи нейни почитатели. Цяла вечер семейството гледала дуела във " Фермата " и всички стискали палци за пловдивчанката. Пипи, както галено я назовават приятелите добави, че родителите и били подготвени да дойдат в студиото с транспаранти, с цел да я поздравят.

Симона благодари за благите думи, само че не пропусна да означи, че зад нежната и осанка се крие доста мощна и борбена жена. Тя отговори и на най-пикантния въпрос, а точно дали си има гадже. Сърцето на Симона е свободно, което незабавно се трансформира в вест за нейните почитатели.

 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР