Последната свободна тренировка преди Гран При на Русия бе отменена

...
Последната свободна тренировка преди Гран При на Русия бе отменена
Коментари Харесай

Квалификацията в Сочи ще се проведе по план

Последната свободна подготовка преди Гран При на Русия бе анулирана в събота сутринта, откакто поройният дъжд остави пистата в Сочи под вода.

Предвид последователното усъвършенстване на метеорологичните условия, уредниците потвърдиха, че квалификацията за 15-то съревнование от календара на Формула 1 ще се организира по прелиминарен проект в 15:00 часа българско време. „ Обновена стратегия бе оповестена, като идната сесия, включваща квалификацията във Ф1, ще се организира в в началото планувания час “, споделиха от Международната автомобилна федерация (ФИА) в свое изказване.

Третата и последна свободна подготовка бе планувана за 12:00 часа българско време. „ Докато изискванията на пистата се усъвършенстваха, към момента времето в локалната зона влияяе на летището и пътната мрежа. Точно поради това няма да има каране сред в този момент и квалификацията, като чакаме до тогава локалното летище да бъде още веднъж отворено, тъй че нашият медицински хеликоптер да може да се завърне към работа и сесията да се организира по проект “, се споделя още в известието на ФИА.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР