Последната снимка, която писателят Константин Трендафилов, както е истинското име

...
Последната снимка, която писателят Константин Трендафилов, както е истинското име
Коментари Харесай

Папи Ханс шокира с визия на Барби


Последната фотография, която писателят Константин Трендафилов, както е същинското име на изпълнителя, качи в обществените мрежи, провокира същинска веселба и чесане на езици измежду виртуалните му почитатели.

На фотоса Папи, който задоволително скандализира и с женските облици, които пресъздава в „ Като две капки вода”, е облечен в блестящо розов транспарантен найлонов костюм и очевидно е в доста положително въодушевление.

Очевидно е влезнал в ролята на модел на марка атрактивни мъжки облекла, само че това напълно не го избавя от поредицата словесни плесници в мрежата.

И макар че самият той я е озаглавил малко и ясно „ Бъди различен”, огромна част от мненията под нея, са освен меко казано осмиващи, само че и обидни.

„ Не знам за какво зад всяко „ бъди различен” или „ бъди себе си” стои някой, който наподобява, като цялостен глупак...”, гласи едно от писанията под втрещяващия фотос. А в друго се споделя: „ Мале открихме мъжката версия на Барби”. Доста заинтригуван почитател пък го пита непосредствено: „ Папи, зеленчука вижда ли се в тоя парник?”, написа show.blitz.bg
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР