Последната седмица в Шампионската лига е кодът, по който ЦСКА

...
Последната седмица в Шампионската лига е кодът, по който ЦСКА
Коментари Харесай

Шампионската лига надъхва ЦСКА

Последната седмица в Шампионската лига е кодът, по който ЦСКА ще се готви да реванша против „ Левски “. Загубата с 0:2 в първия полуфинал и провалянето с 2:3 от „ Лудогорец “ в шампионата накараха основния управител Стойчо Стоилов да признае – сезонът може да рухне в тези два дуела.

Геройствата на „ Рома “ против „ Барселона “ и на „ Ювентус “ против „ Реал “ би трябвало да подействат като допинг за реванша след две седмици. А нееднократно в последните години ЦСКА направи „ тройки “ във вратата на безконечния противник. Точно това ще е належащо в реванша, който е всичко друго, само че не и изцяло изгубен.

Чест прави на ЦСКА, че не се оправда с изчезналите четирима титуляри Фернандо Каранга, Кирил Десподов, Жеферсон и Станислав Манолев. Всички управителни фактори търсиха виновността единствено в ЦСКА. Но черните облаци от сезон без трофей по случай 70-годишнината надвиснаха със страшна мощ. През 1998-а „ Левски “ съумя да убие половинвековния празник с 5:0 във финала за купата на България.

Административният шеф Милко Георгиев загатна, че реваншът с „ Левски “ може да е кръстопътен за много футболисти. „ Ако можем да се поправяме – можем! Ако не – кой от къде “, отсече началникът.

Най-застрашени от думите могат да се почувстват българи в тима. Капитанът Божидар Чорбаджийски още веднъж разочарова. След мача пое виновността за двете попадения на Серджиу Буш. Юношата на ЦСКА единствен оцеля от тима, спечелил купата на България преди две години, когато „ алените “ бяха в трета лига. Но макар доверието много постоянно играе под равнището, нужно за гранд. Освен това направи огромен гаф в обществените мрежи след турнирната победа с 1:0 във безконечното дерби, публикувайки своя нецензурна фотография. От българските футболисти в ЦСКА безспорни са само Кирил Десподов, Станислав Манолев, Кристиян Малинов и Николай  Бодуров, само че първите двама не играха в сряда.

Колумбийският нападател Хеан Бланко също не сподели, че е подготвен „ да влезе в обувките “ на Каранга. Три пъти имаше късмет за прецизен удар, само че по този начин и не улучи вратата на „ Левски “.

В същото време ЦСКА честити посредством формалния си уебсайт 61-ия рожден ден на Стойчо Младенов. Клубът напомни по какъв начин Екзекутора на „ Ливърпул “ навъртя седем следващи турнирни победи над „ Левски “. Една от тях бе точно, когато тимът бе съвсем единствено с запаси. Младенов е и последният треньор, направил ЦСКА първенец през 2008 година. И въвел марката „ Тройчо “ във безконечното дерби.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР