Последната капитанска битка в третия сезон на „Игри на волята:

...
Последната капитанска битка в третия сезон на „Игри на волята:
Коментари Харесай

Милена напусна Арената на „Игри на волята: България“

Последната капитанска борба в третия сезон на „ Игри на волята: България “ се трансформира в елиминационна. В оспорван дуел един против различен се изправиха Симеон за Приключенците и Милена за Бойците. Макар и с дребна преднина във финалната част на играта, Симеон съумя да победи Милена и да я отстрани от най-екстремното съревнование на метри от финала.

Капитанът на Приключенците водеше безапелационно и със забележителна преднина доближи до пъзела, където обаче се забави прекомерно дълго. А лидерът на Бойците още веднъж сподели мощната си воля и хъс на Арената. Милена се бори до дъно и единствено броени секунди я деляха от поврат в резултата.

„ Въпреки всичко си потеглям усмихната, както постоянно. Може вътрешно да ми е доста тъжно и да ми се къса сърцето, че пътят ми в „ Игри на волята: България “ свършва тук, само че подвигам гордо глава и не преставам напред “, показа през сълзи Милена.

Приключенците не скриха насладата си от развоя на събитията и поздравиха Симеон за успеха и 100-те гроша, които му донесе тя. От своя страна Бойците останаха в незнание какво се е случило, само че се надяваха, че Милена може да се завърне назад преди най-важните номинационни борби за сезона.

Какво ще се случи на следващия ден? Кое племе ще завоюва и кое ще бъде победено в номинационната борба? Кой тим ще се резервира и кой ще би трябвало да излъчи боец за премахване, броени дни преди финалите? Кой ще е първият номиниран? Как ще протече решаващият родов съвет? – ще стане ясно на следващия ден в 21:00 ч. в новия епизод на „ Игри на волята: България “ единствено по NOVA.

Следете всичко за „ Игри на волята: България “ на и на формата.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР