Последната фатална стрелба уби 27-годишен мъж в понеделник сутринта в

...
Последната фатална стрелба уби 27-годишен мъж в понеделник сутринта в
Коментари Харесай

Поредна касапница в града с най-много българи в САЩ

Последната съдбовна пукотевица умъртви 27-годишен мъж в понеделник сутринта в Ъптаун на северната страна, написа BG VOICE.

Той се качил в транспортно средство към 12:45 ч. сутринта в блок 1200 на West Leland Avenue, когато някой в мрачно оцветено транспортно средство го прострелял в гърдите, врата и корема, заяви полицията в Чикаго. Мъжът е разгласен за мъртъв на място, оповестиха от полицията.

Кабинетът на медицинския специалист в окръг Кук не оповестява детайлности за гибелта му.

В неделя вечерта двама души бяха убити, единият смъртоносно в парка Гарфийлд в Западната страна.

28-годишна жена и 26-годишен мъж седяли в транспортно средство към 23:30 ч. на Северния път Пуласки, когато някой пешком стрелял, заяви полицията.

Жената е била простреляна в гърба и е откарана в болница Stroger, където е оповестена за мъртва, оповестиха от полицията. Кабинетът на медицинския специалист в окръг Кук не оповестява детайлности за гибелта й.

Мъжът е откаран в същата болница в сериозно положение с огнестрелна рана в корема, оповестиха още от полицията.

Следобед в Енгълвуд от южната страна е погубен един мъж, а трима души са ранени.

Малко преди 16 часа групата е била на веранда в блока 6100 на улица South Throop, когато двама души са слезли от преминаващо транспортно средство и са разкрили огън, заяви полицията.

35-годишен мъж е бил прострелян в главата и откаран в болница Stroger, където е умрял, оповестиха от полицията. Кабинетът на медицинския специалист не го е разпознал.

17-годишно момче е простреляно в бедрото и откарано в Медицинския център на Университета в Чикаго, до момента в който 60-годишен мъж, който е прострелян в гърба, е отишъл в болница Свети Кръст, заяви полицията.

26-годишна жена е отишла в болница „ Сейнт Бърнард “ с огнестрелна рана в ръката. И тримата ранени са в положително положение, оповестиха от полицията.

Рано в неделя е открит мъж, прострелян до гибел в Уудлоун на южната страна. Той е открит извън към 12 ч. в блок 6100 на авеню Южен Родос с огнестрелни рани в торса, заяви полицията.

Мъжът е разгласен за мъртъв на място. Кабинетът на медицинския специалист го разпознава като Джеръми Аконс от Woodlawn.

В събота двама мъже бяха убити, един смъртоносно, в квартал Ийст Сайд.

Служителите са реагирали на сигнал за ShotSpotter към 23:05 ч. и са разкрили двама мъже, които не са реагирали, с огнестрелни рани, пред дом в 10600 блок на South Mackinaw Avenue, заяви полицията.

43-годишен мъж, прострелян в главата и гърдите, е бил разгласен за мъртъв на място, оповестиха от полицията. Кабинетът на медицинския специалист го разпознава като Хуан Гомес Торес.

Друг мъж на 39 години е прострелян в торса и е откаран в медицинския център на Университета в Чикаго в сериозно положение, заяви още полицията.

Приблизително по същото време 33-годишна жена е убита смъртоносно в Остин на Уестсайд.

Тя е открита, че не реагира с огнестрелна рана в главата към 23.05 ч. в блок 500 на Северно Пайн авеню, заяви полицията. Тя беше оповестена за мъртва на мястото на случая. Кабинетът на медицинския специалист я разпознава като Даниел Пиърсън от Остин.

Стрелбата се е случила на пресечки от мястото, където двама души са били убити, а други четирима са ранени по-рано сутринта.

47-годишна жена е простреляна в лицето и гърдите и е оповестена за мъртва в болница Stroger, заяви полицията. 35-годишен мъж е прострелян в гърдите и ръката и е разгласен за мъртъв в същата болница.

Мъжът е разпознат като Майкъл Мики, а дамата е разпозната като Lunyea Wilson, съгласно кабинета на медицинския специалист.

Двама мъже и жена са откарани в районните лечебни заведения в положително положение, оповестиха от полицията. Заподозреният е откаран в болница Stroger в сериозно положение.

Друг мъж беше погубен в събота сутринта в Ривър Уест. Служители са разкрили 34-годишния мъж на земята с огнестрелна рана в гърба към 3:20 ч. сутринта в 700 блок на улица Норт Морган, съгласно полицията.

Той е откаран в Северозападната мемориална болница, където е разгласен за мъртъв, оповестиха от полицията. Кабинетът на медицинския специалист го разпознава като Патрик Л. Клинтън.

Следобед в Уест Енгълвуд е убит мъж. 32-годишният мъж е карал към 14.05 ч. в блока 2300 на Уест 63-та улица, когато мъж, обвинен в джип с мрачен цвят, се е доближил до него и е изстрелял, заяви полицията в Чикаго.

Мъжът е прострелян в гърдите и е разгласен за мъртъв в Медицински център Крист в Оук Лаун, заяви полицията. Службата на медицинския специалист в окръг Кук го разпознава като Джошуа Дейвис от Чикаго Лаун.

Най-ранната съдбовна пукотевица се е случила в същия квартал. Служители откриват, че 34-годишен мъж не реагира малко след среднощ в блока 6200 на South Southley Avenue.

Той е получил огнестрелна рана в тила и е бил разгласен за мъртъв на мястото на случая съгласно полицията. Кабинетът на медицинския специалист го разпознава като Уолтър Лефлора от Уест Енгълвуд.

При нефатални стрелби една жена е избавена от патрон в неделя в Уест Роджърс Парк при пукотевица, която също е засегнала пожарната на Чикаго.

Шофирала е към 6:30 сутринта в блок 6200 на Северна Калифорния Авеню, когато някой я е прострелял от улицата, заяви полицията.

Тя е откарана в болница Stroger и се лекува от рана на главата.

Пожарната на 6239 Северна Калифорния авеню е измежду постройките, които са били взривени, заяви полицията. Няма известия за други пострадвания.

Трима души бяха ранени при пукотевица в събота в Лоундейл в Уестсайд. Двама мъже се се доближили до мъжете и разкрили огън към 19 ч. в блока от 1800 на южния път Пуласки, заяви още полицията.

26-годишен мъж е прострелян четири пъти и откаран в болница Синай, в положително положение. 37-годишен мъж е бил прострелян в подбедрицата и откаран в болница Stroger, също в положително положение. Друг мъж, на 29 години, е бил избавен от патрон и е отказал здравно лекуване.

Други 29 души бяха ранени при стрелби сред 17 ч. в петък и 5 ч. в понеделник.

86-годишен мъж е открит убит към 18 часа в неделя в блок 11900 на South Avenue Lafayette, заяви полицията. Разследващите считат, че той е бил убит сред 14 петък и 18 неделя. Задържан за стрелбата е 85-годишен мъж.

През предишния уикенд осем души бяха убити, а 48 други бяха ранени от принуждение с оръжие в Чикаго.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР