Последната част от третата трилогия за семейство Скайуокър ще бъде

...
Последната част от третата трилогия за семейство Скайуокър ще бъде
Коментари Харесай

Как покойната Кари Фишър ще играе принцеса Лея и в новите "Междузвездни войни"

Последната част от третата трилогия за семейство Скайуокър ще бъде и последната поява на починалата актриса Кари Фишър като принцеса Лея. Тя трябваше да бъде главният воин в деветия епизод, само че умря в края на 2016 година, откакто бе завършила фотосите на " Последния джедай ".

Режисьорът Джей Джей Абрамс обаче твърди, че е имал задоволително неизползвани фрагменти от " Силата се пробужда ", с цел да може Лея да бъде главен воин и във " Възхода на Скайуокър ". Филмът ще излезе по кината идната седмица.

" Нямаше по какъв начин да разкажем историята без Лея ", споделя той в изявление, представено от " Ройтерс ". " Тя е майката на злодея. В прочут смисъл тя е и майката на съпротивата, на протеста, водачът, генералът. Ролята ѝ е основна. Не е като просто да прибавяме Лея декоративно ". Ако Фишър бе жива, " нямаше спор, че щяхме да създадем още неща. Но фактът, че въобще имахме материал, с който да работим, бе превъзходен ", споделя той.

В новия филм Фишър ще има подиуми с младата Рей, изиграна от Дейзи Ридли. За снимането им Ридли е реагирала на към този момент съществуващи фрагменти на починалата актриса. " Беше доста прочувствено и много необичайно. Но мисля, че в този филм ще се усети същинска страст сред Лея и Рей. Лея е значима част от историята. "

Пилотът По Дамерън (изигран от Оскар Айзък) и работничката Роуз Тико (в ролята Кели Мари Тран) също имат разговори с Лея. " Виждаш я толкоз витална и жива Като си помислиш, че към този момент я няма, че няма да види по какъв начин се сбогуваме с принцеса Лея Усещането е сладко и горчиво. ", споделя Айзък.

Антъни Даниълс, в ролята на дроида C-3PO, споделя, че сцените с нея наподобяват " безусловно достоверни, чудесни и изпълнени с почитание ". Той е гледал последната версия на кино лентата, която е показана пред определени членове на прослойка тази седмица. Във кино лентата ще се появи и дъщерята на Фишър – Били Лурд, която за трети път ще играе лейтенант от съпротивата.

Миналата година Абрамс сподели в свое изказване: " Обичахме Кари Фишър обезверено (...) Убягваше ни по какъв начин да приключим сагата Скайуокър без нея. Никога не бихме избрали различен човек за ролята, нито бихме употребявали компютърно генерирани изображения. С поддръжката и благословията на щерка ѝ Били намерихме метод да почетем паметта ѝ и ролята ѝ като Лея в Епизод Девети, като използваме невиждани до момента фрагменти, снимани по време на работата за Епизод Седми ".

Марк Хамил написа в " Туитър ", че намира разтуха във обстоятелството, че Фишър няма да бъде заместена от различен човек.

Кари Фишър, която се смееше в лицето на компликациите

Актрисата, претърпяла фамилни разтърсвания, привързаност към алкохол и опиати и напрежението от живота в Холивуд от най-ранна детска възраст, умря през 2016 година на 60 години от обструктивна сънна апнея. По това време тя бе на обиколка за показване на книгата си The Princess Diarist, основана на дневниците от първите ѝ години като актриса.

Фишър е известна и с романа и едноименния филм Postcards from the Edge (на български - " Поздрави от Холивуд " ), основани ненапълно на личния ѝ живот и битката и с наркоманията. За проблемите си с алкохола тя разказваше намерено и с възприятие за комизъм в моноспектакъла Wishful Drinking (Мечтаната чашка), неведнъж е разказвала и за биполярното си разстройство. Откровеността на Фишър за проблемите ѝ оказа помощ доста на публичния спор по тези въпроси.

Някои от най-хубавите цитати от нейни речи, книги и представления можете да прочетете тук.

Фотогалерия: Кари Фишър, която носеше Силата в себе си >

Всичко, което би трябвало да знаете за: Междузвездни войни: Възходът на Скайуокър (6)
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР