Последна почит към , началник на Генералния щаб на Българската

...
Последна почит към , началник на Генералния щаб на Българската
Коментари Харесай

Последна почит към генерал Никола Колев

Последна респект към, шеф на Генералния щаб на Българската войска от 2002 година до 2006 година Поклонението с военни почести бе през днешния ден в Централния боен клуб, съобщи кореспондент на БГНЕС.
В събота в късния следобяд се разбра, че след малко боледуване е умрял ген. Колев. Той беше и шеф на кабинета на Георги Първанов, до момента в който беше президент, а от март 2012 до юни 2016 – дипломат в Нидерландия.
Държавният глава пристигна на поклонението през днешния ден, с него бе и служебният министър председател. Георги Първанов също участва на поклонението. Бившите началници на защитата генералите Златан Стойков и Симеон Симеонов също пристигнаха, както и някогашният шеф на Генерален щаб ген. Михо Михов, генерал-лейтенант о.р Кирил Цветков. Настоящи военни също отдадоха респект към някогашния професионален началник на армията. Тук беше и сегашният шеф на защитата адмирал Емил Ефтимов, заместник-командващият на СКС военачалник – майор Иван Лалов, генерал-майор Явор Матеев, който е пълководец на Съвместното командване на специфичните интервенции, началникът на военна академия военачалник – майор Груди Ангелов.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР