Последен ден, в който, ако пътувате до Канада, ще ви

...
Последен ден, в който, ако пътувате до Канада, ще ви
Коментари Харесай

Иде историческият край на една бумащина!

Последен ден, в който, в случай че пътувате до Канада, ще ви би трябвало виза. От петък - 1-ви декември, българите, които възнамеряват да бъдат в страната до шест месеца за туризъм, бизнес или пътешестване, няма да имат потребност от подобен документ. И въпреки всичко, в случай че отиваме със аероплан, е нужно авансово утвърждение посредством Електронната система за издаване на авансово позволение за пътешестване, написа Блиц.

Онези, които към този момент имат виза за Канада, могат да продължат да пътуват с нея, без да е належащо да аплайват за утвърждение.     

Българските жители, които желаят да работят легално на територията на Канада, могат да получат подробна информация за нужните документи ТУК .

 Разрешения за работа се издават от Министерството на поданството и имиграцията на Канада, като за задачата се кандидатства в изнесения визов център на Канада в София или онлайн. На нелегално работещите лица се постанова санкция, а при наново нарушаване те се депортират от страната, прецизира Нова телевизия.
 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР