Посланията на европейските лидери от неформалната им вечеря по време

...
Посланията на европейските лидери от неформалната им вечеря по време
Коментари Харесай

Посланията на ЕС-лидерите влязоха в изложба „Враг/Приятел“ на военния музей

Посланията на европейските водачи от неофициалната им вечеря по време на Българското председателство на Съвета на Европейския съюз са към този момент част от изложбата „ Враг/Приятел “ на Националния военноисторически музей.

Експозицията показва собственоръчно написаните пожелания на европейските водачи и е натурален свършек на изложбата, чиято цел е да потърси актуалните проекции на предишното, оповестиха от музея.

В известието се споделя още: „ Обрисувайки комплицирания пъзел от взаимоотношения на интернационалната политическа сцена след Освобождението, изложбата показва задачите, упоритостите и идеалите, на база на които България търси своите сътрудници и основава врагове “.

Като наблюдава хронологично описа за разграничителните линии сред страните в предишното и за войната като еманация на разделянето, изложбата демонстрира по какъв начин през днешния ден се осъществя една от главните цели на Европейския съюз – гарантирането на дълготраен мир след Втората международна война, и българския принос в основаването на общественост на споделени полезности.

Посланията на европейските водачи са предоставени от Министерството на Българското председателство на Съвета на Европейски Съюз.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР