Посланици от Европейския съюз на посещение в bTV. За първи

...
Посланици от Европейския съюз на посещение в bTV. За първи
Коментари Харесай

Посланици от Европейския съюз на посещение в bTV


Посланици от Европейския съюз на посещаване в bTV. За първи път гостите влязоха в телевизионно студио и станаха съпричастни към процеса на производството на новините.

Неофициалната аудиенция стартира с на пръв взор необикновена молба - да изключат звука на телефоните си в студиото. Селфитата бяха позволени, само че единствено до момента в който се излъчват репортажите в емисията.

„ Аз високо оценявам опцията дружно с моите сътрудници от останалите европейски посолства да прегледам най-модерното телевизионно студио в страната и да дискутираме по въпросите на високите стандарти на журналистическата работа и свободата на словото “, съобщи Лукаш Кауцки, дипломат на Чехия в България.

Посланиците се срещнаха със наличието, резултатите и техническите благоприятни условия на bTV Media Group.

„ Във времена на война, стопански провокации и сложни моменти за нашето общество bTV Новините са значимата естрада за качествена публицистика. Посещението на европейските посланици при нас е ясно доказателство за това и отговорността на нашите послания, които насочваме като медия към нашата аудитория всеки ден в новинарските ни излъчвания и настоящите излъчвания на bTV “, сподели Антон Хекимян, шеф на " Новини, настоящи излъчвания и спорт ", bTV Media Group.

„ Като част от огромното интернационално семейство на PPF имаме вяра, че качествената публицистика е в основата на отбраната на публичния интерес във времена като днешните, по тази причина оставаме отдадени на задачата си да развиваме обогатяваме и развиваме своята стратегия и своите планове “, означи Господин Йовчев, основен действен шеф на bTV Media Group.

Посещението е по самодейност на Чешкото Посолство и по отношение на чешкото ротационно председателство на Съвета на Европейския съюз.

Мотото на чешкото ротационно председателство е Европа като задача по едноименното есе на първия демократично определен президент на чешката република Вацлав Хавел.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР