Посланикът на САЩ Херо Мустафа изненадващо се появи на среща

...
Посланикът на САЩ Херо Мустафа изненадващо се появи на среща
Коментари Харесай

Херо Мустафа се появи изненадващо в президентството

Посланикът на Съединени американски щати Херо Мустафа изненадващо се появи на среща в президентството, оповестява dir.bg. За понеделник сходна среща не е оповестена, демонстрира информация на уеб страницата на президентската институция.

В понеделник на посещаване в София е ръководителят на офиса за съгласуване на глобите на Държавния департамент Джим О’Брайън. В програмата му са планувани срещи с представители на българското държавното управление, оповестиха по-рано денем от американското посолство в София.

Вероятно дипломат Мустафа, чийто мандат у нас изтича, е при президента Румен Радев точно по отношение на визитата на О’Брайън.

Визитите идват няколко дни, откакто в петък Службата за надзор на задграничните активи (OFAC) на Министерството на финансите на Съединени американски щати наложи наказания на петима души. Последва отговор и от Англия, откъдето оповестиха, че на други три лица – Делян Пеевски, Илко Желязков и Васил Божков.

„ За първи път дефинираме лица от Европа, европейски жители, като рискови за тежка корупция. Това демонстрира нашата увереност да се борим с корупцията в целия свят ”, разяснява в неделя посланикът на Англия в България Роб Диксън.
Източник: bg-voice.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР