Посланикът на Руската федерация у нас Елеонора Митрофанова е извикана

...
Посланикът на Руската федерация у нас Елеонора Митрофанова е извикана
Коментари Харесай

ДЕНЯТ В НЯКОЛКО РЕДА: МВнР размаха пръст на Русия заради Грозев

Посланикът на Руската федерация у нас Елеонора Митрофанова е извикана на диалог във Външно министрество поради решението на Москва да разгласи за търсене българския проверяващ публицист Христо Грозев. Дипломатът ще би трябвало да даде пояснение и за какво на окупираните от агресора територии е прекъснато преподаването на български език в учебните заведения.

По-рано денем голям брой партии приканиха Митрофанова да бъде извикана в Министерство на външните работи и служебният външен министър да обясни българската позиция по въпроса пред Народното събрание.

Събитието не подмина и основният прокурор Иван Гешев. Той разгласи на профила си в " Туитър ", че България съблюдава европейски полезности като върховенството на закона и правата на индивида и поради това счита за неприемливо преследването на проверяващи публицисти.

Но вниманието на обвинител номер едно хипотетично е приковано върху писмото, което Политическа партия изпрати до Висш съдебен съвет и прокуратурата. Партията приканва двете институции да коментират изводите на американския конгресмен Уорън Дейвидсън, че дейностите и бездействията на българската прокуратура заплашват сигурността на НАТО и Европа.

Своеобразният " Идиот на деня " е някогашният съветски президент Дмитрий Медведев, който разгласява прогнозите си за 2023 година В рамките на 365 дни " рашистът " планува война сред Франция и " Четвъртия райх "  (в който с изключение на Германия ще вземат участие Полша, Румъния, балтийските страни и " други маргинали " ); Американска революция и разпад на Европейски Съюз. Странно за какво измежду смелите му догатки не се вижда победа на Русия във войната ѝ против Украйна.

И за край Ви предлагаме коментар на Борислав Кръстев, след който ще се убедите, че зад " джендър причините " на Костадин Костадинов и Корнелия Нинова против измененията в закона за домашно принуждение се крие единствено коренно изтощение.
Още по темата
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР