Посланикът на Конфедерация Швейцария у нас, Негово Превъзходителство Раймунд Фурер

...
Посланикът на Конфедерация Швейцария у нас, Негово Превъзходителство Раймунд Фурер
Коментари Харесай

Швейцарският посланик посети завода на „Холсим“ в село Бели извор

Посланикът на Конфедерация Швейцария у нас, Негово Превъзходителство Раймунд Фурер и заместник-ръководителят на задачата, господин Ролф От, посетиха тази седмица завода на „ Холсим България “ в село Бели извор.

По време на визитата си дипломат Фурер се срещна с Изпълнителния шеф на компанията, Росен Папазов, както и с други членове на Управителния съвет на компанията. Домакините показаха пред посланика активността на компанията в България, както и главните мощности и уреди в индустриалния развой на циментовия цех.

Основен акцент на срещата беше тематиката за декарбонизацията в строителството и търсенето на устойчиви и екосъобразни решения в тази област. Гостите научиха и за скорошната смяна във образния образ и еднаквост на марката Холсим в България в синхрон с ролята на компанията на зелен водач в строителния отрасъл.

По време на срещата управлението на „ Холсим “ описа на посланика за развиването на сполучливите зелени практики в компанията през целия развой от активността ѝ – от оползотворяването на екологични горива и първични материали, през преработването на строителни материали, до все по-богатото портфолио от артикули с понижено наличие на CO2, каквито са сериите артикули нисковъглероден бетон ECOPact и нисковъглероден цимент ECOPlanet.

Изпълнителният шеф Росен Папазов срещна Негово Превъзходителство с упоритостта и достиженията на „ Холсим България “ в региона на декарбонизацията, които подреждат завода измежду най-хубавите съоръжения за цимент в света.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР