Посланикът Херо Мустафа и официални лица от Департамента по отбраната

...
Посланикът Херо Мустафа и официални лица от Департамента по отбраната
Коментари Харесай

Разрботват американско-българска Пътна карта за отбрана

Посланикът Херо Мустафа и публични лица от Департамента по защитата на Съединени американски щати работят по създаването на американско-българската Пътна карта 2020 - 2030 в областта на защитата дружно с министъра на защитата, оповестяват от посолството на Съединени американски щати у нас.

Делегацията реализира единодушие по главните точки на българо-американската Пътна карта и бърз график за нейното осъществяване.

Пътната карта 2020-2030 година ще даде насоки на българското и американското управление в техните взаимни старания за по-нататъшно развиване на качествата на на Българската войска посредством фокусиране на напъните за съдействие в региона на сигурността, изключително в областта на отбранителните институции, ситуационната картина на морското пространство, киберсигурността и модернизацията на въоръжените сили на България.

Екипите по използване на тактиката изготвят за обзор план на Пътната карта през април, а военното управление има за цел да подпише дефинитивна версия в София през септември.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР