Посланието от пресконференцията е много ясно, нулева толерантност към корупцията.

...
Посланието от пресконференцията е много ясно, нулева толерантност към корупцията.
Коментари Харесай

Заков: Посланието е ясно, нулева толерантност към корупцията -

Посланието от конференцията е доста ясно, нулева приемливост към корупцията. Това каза министърът на защитата Драгомир Заков за известието на премиера Кирил Петков, че се върви към и Политическа партия поради от обединението. " Много ясно беше посочено какви са задачите на актуализацията на този бюджет. Само ще отбележа, че армията се нуждае също от няколко милиарда, в най-кратки периоди. Никой от МО не си разреши да изиска няколко милиарда за тази актуализация на бюджета, макар, че е ориентирана към най-уязвимите групи в българското общество ", сподели Заков. Той добави, че е изискал, повишение на възнагражденията на военослужещите с най-ниски заплати.

" Така че 3 милиарда лв. за пътища не е тематика за тази актуализация. Да, пътищата имат проблеми, всички пътуваме по тях, само че това не може да става за сметка на обществения статус на българските жители и тази инфлация ", по този начин разяснява министър Заков.

" Министерство на защитата няма нищо общо с Консолидационната компания, нито с Кинтекс ", нито с българските производители на оръжие. Аз доколкото знам, нямаме експорт към Украйна. Дали има пренасочване на българско оръжие към Украйна, няма по какъв начин да установим. Това, което на мен ми направи извънредно неприятно усещане, че някогашни високопоставени чиновници на компании като " Кинтекс " си разрешават да изнасят в общественото пространство сходна информация, тук не разясня дали са истина или не, считам, че е недопостимо сходна информация да циркулира из медиите ", разяснява Заков изнесената по-рано информация от някогашен началник на Кинтекс за изнесено оръжие към Украйна.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР