Посланичката на Русия Елеонора Митрофанова е поканена като гост в

...
Посланичката на Русия Елеонора Митрофанова е поканена като гост в
Коментари Харесай

Митрофанова при Волгин утре в БНР - граждани излизат на протест

Посланичката на Русия Елеонора Митрофанова е поканена като посетител в утрешното предаване на проруския пропагандист Петър Волгин „ Политически НЕкоректно “ по БНР.

В знак на митинг, че националното радио, което се устоя от българските данъкоплатци, за следващ път се тиражира пропагандата на страна, оповестила България за зложелател, журналистът Цветан Томчев провежда гражданска акция пред БНР.

Утре в 11. ч. публицисти и жители ще стачкуват пред постройката на националното радио против транслирането на съветска дезинформация в българския ефир.

„ В края на годината наглостта на Петър Волгин стигна до такава степен, че са поканили в предаването на БНР „ Политически неточно “ посланичката на Русия Елеонора Митрофанова до момента в който трае събарянето на Мемориала на окупаторската алена войска. С тази покана Волгин удостоверява обстоятелството, че е непосредствен с Митрофанова и че посолството, за което той твърди, че дава инструкции на български политически партии, в действителност е съветското – той загатва, че е американското, само че в реалност е съветското. “ – съобщи Цветан Томчев пред Faktor.bg.

„ Волгин показва близостта си с Митрофанова, при която той и други българи вървят всяка седмица да пият чай “, добави журналистът.

От 4 февруари насам Цветан Томчев провежда пред БНР непрекъснати митинги против разпространението в ефира на националната медия на антибългарски послания, обслужващи ползите на Москва.

Той още веднъж подсети, че Русия е единствената страна в света, която ни е оповестила за „ враждебна страна “.

„ Нека на следващия ден в 11 ч. да изразим мощно противоречие с тази политика на БНР и да заявим: Вън Волгин от БНР! “, прикани Цветан Томчев.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР