Пощенска кутия за приказки (и мръсни приказки +18)“, чийто създател

...
Пощенска кутия за приказки (и мръсни приказки +18)“, чийто създател
Коментари Харесай

Пощенска кутия за приказки най-накрая и във Велинград! Arte Spa&Park Hotel посреща „Скъпи наследници“, Дилов – син и Калбуров

Пощенска кутия за приказки (и мръсни приказки +18) “, чийто основател е Гери Турийска , идва и във Велинград, с цел да покаже най-хубавото от всичките си издания! Това ще се реализира в Arte Spa&Park Hotel на 30 юни, като за мероприятието се чакат видни звездни посетители, но от тези, които харесвате… Не от другите, които като ги видите и си казвате: „ Оф, отново ли тези? “.

„ Пощенска кутия за приказки " е едно от тези феномени, които в огромна степен потвърждават, че по нашите географски ширини към момента има хора, които се интересуват от културни мероприятия.

На крайници в комплекс №1 идват Любен Дилов – наследник , Мария Силвестър, Гери Турийска, младият стихотворец и публицист Димитър Калбуров , който се трансформира в основно настоящо лице на „ Приказките “, както и актьорите от паметния сериал „ Скъпи наследници “ – Рая Пеева и Юлиян Петров.  

Всички те се събират, с цел да четат къси разкази, които ще ви разсмеят, разчувстват, от време на време даже и разплачат, тъй като в действителност те четат вашите разкази. Вдъхват живот на вашите истории, прекарвания и въображение. 

Събитието не е целесъобразно за деца! За всички посетители на комплекса входа е свободен, а за останалите ни другари билети се продавт: Arte Spa&Park Hotel - рецепция, всеки ден K2 Bar&Dinner - всеки ден, Център Община Велинград - 22, 23, 29, 30 Юни.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР