Пощенска банка стартира за втора поредна година своята уникална социално

...
Пощенска банка стартира за втора поредна година своята уникална социално
Коментари Харесай

Иновативната програма Вселена от възможности на Пощенска банка с второ издание

Пощенска банка започва за втора поредна година своята неповторима обществено виновна самодейност " Вселена от благоприятни условия " в поддръжка на общественото предприемачество. Финансовата институция сътвори специфичната новаторска онлайн платформа по случай своя 30-годишен празник, с цел да помогне на реализирането на атрактивни хрумвания и планове в интерес на обществото. Пилотното издание на цифровата стратегия генерира извънреден интерес, като бяха регистрирани над 230 подадени кандидатури в трите основни области обучение, цифрови нововъведения и запазване на околната среда. Компанията още веднъж слага на фокус публичните потребности и дава начало на огромната стратегия " Вселена от благоприятни условия " за повторно, с цел да поддържа развиването на устойчиви модели и решения за позитивна смяна на средата в България.

Иновативната онлайн платформа е на адрес и до 15-ти юни 2022 година е отворена за кандидатстване от жители и организации с нестопанска цел. Процесът на кандидатстване за безплатно финансиране във всяка от трите категории " Дигитални нововъведения ", " Образование " и " Зелени планове " се реализира напълно онлайн, а общият награден фонд е 30 000 лева Стойността на финансовата помощ, която може да получи всеки план, е 10 000 лева, а създателите му се ангажират да го осъществят в период до 6 месеца от датата на приемане на финансирането. Всеки участник има право да показа безграничен брой планове в трите категории, като помощта, предоставена от Пощенска банка, може да се употребява за цялостно или отчасти финансиране на плана.
 Снимка 574359
Вторият стадий на самодейността, който ще започва на 16-ти юни и ще продължи до 14-ти юли 2022 година в това число, планува още веднъж неповторим избор на публиката. Всеки консуматор ще има опция да поддържа определен план, като след регистрация в онлайн платформата даде гласа си за своя любимец. Финалистите с най-високи резултати от обществения избор - по 10 в категория, ще бъдат оповестени на 18-ти юли 2022 година на www.PostbankUniverse.bg и в обществените канали на компанията, а тримата огромни спечелили във всяка от категориите " Образование ", " Дигитални нововъведения " и " Зелени планове " ще станат ясни през септември 2022 година

" Щастливи сме, тъй като първото издание на нашата новаторска обществено виновна стратегия " Вселена от благоприятни условия ", основано по случай нашия 30-годишен празник, генерира неотслабващ интерес. Станахме очевидци на атрактивни хрумвания, които преглеждат в елементи значими за нашето общество тематики и оферират стойностни решения. Нашата цел бе да вдъхновим хората с забавни планове, да създадем платформа, която да ги разпространява и - несъмнено, да подкрепим реализирането на част от тях. Защото в нашата страна съществува благосъстояние от хрумвания, които заслужават да бъдат открити и осъществени. Ние в Пощенска банка почитаме и даваме късмет на обществените бизнесмени посредством неповторимата цифрова платформа да намерят съидейници, с които дружно да създадат първата крачка по пътя на триумфа. Благодарение на тези дейни хора взехме решение да осъществяваме второ издание на нашата стратегия " Вселена от благоприятни условия " и с неспокойствие чакаме хрумвания и планове за общото ни по-добро бъдеще ", разясняват от Пощенска банка.

Пощенска банка следва устойчива и дълготрайна КСО политика, като непрестанно се ангажира с процесите, през които минава българското общество, чрез своята обществено виновна и дарителска активност. Специалната онлайн платформа " Вселена от благоприятни условия " надгражда дейните дейности на финансовата институция в сферите на образованието, опазването на околната среда и разпространява нововъведенията в актуалното общество. Повече информация можете да откриете на адрес.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР