Пощенска банка стартира кампания за своята комплексна програма, с която

...
Пощенска банка стартира кампания за своята комплексна програма, с която
Коментари Харесай

Програма „Към дома“ на Пощенска банка с цялостни решения за потребителите

Пощенска банка започва акция за своята сложна стратегия, с която клиентите имат опция да икономисват за нов дом и да употребяват жилищно кредитиране при преференциални условия. „ Към дома “ е финансово решение с добавена стойност, основано за да оказва помощ по пътя към реализацията на мечтания дом, като комбинира два банкови продукта. По програмата, клиентите имат могат да открият  депозитна сметка „ Към дома “  с преференциални условия, по която да икономисват своето лично присъединяване в покупката на жилище, както и да заявят нов жилищен заем с промоционални условия.

„ Програма „ Към дома “ бе основана с концепцията да отговори на упованията на потребителите за цялостни решения с фокус върху техните съответни потребности. Като една от водещите банки в областта на жилищно кредитиране, ние знаем, че клиентите се нуждаят не просто от заем, а от приближен финансов сътрудник, на който могат да разчитат през целия път от взимането на решението за личен дом до неговото закупуване. Процесът по финансиране на мечтаното жилище започва доста преди самия заем, с обезпечаването на лично присъединяване в договорката, и ние желаеме да бъдем до него още при тази първа и значима стъпка. Нашата стратегия дава на  потребителя опция да се възползва от промоционален депозитен артикул и по този начин средствата му да работят по-добре за него, до момента в който избере съответен парцел. В допълнение може да съобщи и нов жилищен заем при атрактивни условия, с който да финансира покупката на нов дом. По този метод оказваме помощ на клиентите си да вървят решително по пътя към мечтания дом, ползвайки композиция от банкови артикули с нашето особено предложение ”.

Програма „ Към дома “ се явява естествено продължение на задачата на Пощенска банка да развива и обогатява продуктовото си портфолио с пакетни оферти без еквивалент на пазара. Само в интервала на Програмата - от 01 февруари до 30 април 2024 година, клиентите могат да открият депозит “Към дома ” с преференциални условия, за период от 12 месеца, при минималната сума от 10 000 лева,  с опция за довнасяне на суми когато и да е, без ограничавания и без такса за вноска на каса. Като част от изискванията по програмата, клиентите могат да заявят и нов жилищен заем в размер до 350 000 евро или еквивалент в лв. и период до 420 месеца при преференциални условия, с които могат да спестят част от първичните разноски, свързани с заема. Условията са годни при открит депозит „ Към дома “ и кандидатстване за нов жилищен заем в интервала на Програмата, последвало утвърждение и подписан контракт за жилищен заем в границите на 12 месеца от датата на разкриване на депозита. Заедно с  промоционалните условия, Пощенска банка дава опция и за гъвкаво погасяване на заема с алтернатива „ Флекси “, с която клиентите могат да понижават и усилват месечната си вноска, а също и да пропущат едно месечно заплащане в годината. 

Пълна информация за стратегия „ Към дома “, продуктите включени в нея, както и изискванията за кандидатстване за жилищен заем могат да бъдат открити във всеки офис от необятната клонова мрежа на Пощенска  банка в страната, както и онлайн на www.postbank.bg.

Съдържание от Пощенска банка
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР