Пощенска банка сключи ново стратегическо партньорство в интерес на своите

...
Пощенска банка сключи ново стратегическо партньорство в интерес на своите
Коментари Харесай

Пощенска банка и ClaimCompass с дигитално решение за защита на правата на потребителите при проблемни полети

Пощенска банка подписа ново стратегическо партньорство в полза на своите клиенти – с ClaimCompass, българска софтуерна компания, която пази професионално правата на пасажерите при проблем с полета им вместо тях. От него могат да се възползват картодържатели на кредитни карти от банката, която единствена на пазара предлага новаторската услуга. Само за тях се предлага и извънредна опция – да подадат поръчка за следене на предстоящ полет и ако с него има проблем, ClaimCompass реализира контакт с клиента и го осведоми за идващите стъпки за подаване на иск и приемане на обезщетение.
Партньорството с новаторския финтех се вписва в цялостната тактика на Пощенска банка за развиване на бизнес средата у нас и целенасочената ѝ инвестиция в поддръжка на перспективни хрумвания, започващи компании и хората в България. ClaimCompass е софтуерен стартъп, основан през 2015 година Опитът на създателите ѝ демонстрира, че потребителите постоянно не са наясно със законовите благоприятни условия да потърсят обезщетения при положение на проблеми с авиопревозвача, и по тази причина компанията предлага професионална отбрана на правата им. До момента, ClaimCompass е обработила над 100 000 желае за компенсации и изплатила над 7 милиона евро в компенсации за своите клиенти. Все повече хора се доверяват на компанията, която обработва приблизително над 5000 желае на месец.
Сътрудничеството с ClaimCompass е част от концепцията на Пощенска банка да прибавя стойност за своите клиенти и да им дава атрактивни спомагателни услуги към продуктите, които предлага. Благодарение на него картодържателите с кредитни карти на банката получават късмет по-добре да защитят правата си при пътешестване, като контактуват с компанията напълно онлайн, и да получат до 600 евро обезщетение при зародил проблем, което е извънредно улеснение при все по-нарастващия брой полети.
" Основният ни блян е да осигуряваме все по-добро потребителско преживяване и доста спомагателни бонуси към модерните си финансови артикули и новаторски метод на обслужване. Кредитните ни карти се постановат като все по-предпочитан метод за разплащане при пътешестване, защото са комфортни и оферират доста разнообразни преференции и отстъпки, в това число атрактивна стратегия за преданост – " Моите награди " (My rewards). Стартираме партньорството си с ClaimCompass, с цел да могат ползвателите на нашите кредитни карти да имат още по-висока сигурност при пътешестване, като от една страна, употребяват другите благоприятни условия, които кредитните карти на банката им дават, а от друга – си подсигуряват отплата при проблем с полета ", разясняват от Пощенска банка.
" За нас е наслаждение да си партнираме с Пощенска банка в услуга на потребителите. Целта ни е всеки техен клиент, употребявал кредитната си карта при покупка на самолетен билет, да се осведоми за правата си и да е наясно към кого да се обърне, с цел да получи своето обезщетение, ако полетът му закъснее или бъде анулиран ", споделят от ClaimCompass.
За да се възползват от услугите на ClaimCompass, клиентите би трябвало да подадат иск за просрочен или анулиран полет, или да заявят следене на предстоящ полет през специфичната секция на уеб страницата на Пощенска банка. Скоро те ще могат да се възползват от тях и през EVA – първият кредитен банков чатбот, наличен 24/7 във Фейсбук Messenger. Всяко подаване на иск за обезщетение в системата е гратис, като ClaimCompass взима комисиона единствено при сполучливо получена от клиента отплата. За картодържателите на Пощенска банка със междинен и висок клас кредитни карти – Visa Gold, Visa Premium, Mastercard World и Mastercard World Premium, тази комисионна ще бъде по-ниска от общоприетата. Процесът по обезщетяване на пасажерите, с който ClaimCompass напълно се ангажира, лишава сред 4 и 8 седмици с изключение на в случаите, когато се стига до съд.
Повече информация за услугата може да откриете на страницата на Пощенска банка в особено основаната секция.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР