Пощенска банка и Finance Academy продължават успешното си партньорство за

...
Пощенска банка и Finance Academy продължават успешното си партньорство за
Коментари Харесай

Пощенска банка е ключов партньор на Finance Academy в инициативите за повишаване на финансовата и дигиталната грамотност в страната

Пощенска банка и Finance Academy не престават сполучливото си партньорство за повишение на финансовата и цифрова просветеност в България и основаването на едно по-устойчиво бъдеще, учредено на общи полезности. През месец декември 2023 година се състоя Годишната среща на екипа на Finance Academy, на която беше показан доклада от активността на организацията през миналите 12 месеца. Д-р Николай Лазаров, шеф ръководство „ Продажби Индивидуални клиенти “ в Пощенска банка, който е и водещ преподавател в „ Академията за вложения “ на взаимния учебен план на двете институции, бе измежду присъстващите специалисти на събитието, с което Пощенска банка още един път затвърди своята основна роля на стратегически сътрудник на академията в самодейностите за повишение на финансовата и цифровата просветеност.

" Финансовото богатство и обучение на жителите, както и тяхното значение, играят основна роля за стабилността на едно общество. В Пощенска банка сме уверени, че с непрекъснати дълготрайни и стратегически вложения в образованието способстваме за цялостното развиване на средата у нас и сътворяваме условия за просперитета на стопанската система на знанието. Изключително сме щастливи, че в лицето на Finance Academy открихме съидейници, с които споделяме общи полезности, с цел да работим в посока повишение на финансовата и цифровата просветеност на жителите в страната. Вярваме, че с обща отговорност и персонална задача за всеки от специалистите в екипа, потребителите през днешния ден разполагат с необятен достъп до информация, препоръки и рекомендации, с които да обогатят своята просвета и да разширят своите знания в областта на финансите, а ние дружно с помощта на сполучливото ни съдействие сме стимулирани да реализираме все по-добри резултати и да способстваме доста за развиването на тази тематика в страната ", разяснява доктор Николай Лазаров, шеф ръководство „ Продажби Индивидуални клиенти “ в Пощенска банка.

По време на събитието стана ясно, че за последните 12 месеца участия в образования, конференции и просветителни уебинари са взели близо 16 000 участници, което е триумф за интервала. Голямата цел, която си слага екипът на Finance Academy и в бъдеще, e интензивен ритъм на повишение на финансовата и цифровата просветеност в България, защото съгласно едно от последните изследвания за 2023 година на една от водещите самостоятелни социологически организации на българския пазар „ Тренд “ по тематиката се следят основни дефицити в региона, макар признатата Национална тактика за финансова просветеност и План за деяние за интервала 2021 година – 2025 година към нея.

Стратегическото партньорство сред Пощенска банка и Finance Academy започва през 2021 година с учебен план, който цели да даде скъпи познания с практическа устременост за повишение на финансовата просветеност в нашата страна. Двете организации твърдо имат вяра, че подобряването на финансовата просвета ще докара и до развиване на предприемаческата екосистема и следват амбициозни цели, които ще разрешат на всички българи да живеят по-качествено и щастливо, работейки в здравословна и мотивираща среда. Заедно двете компании реализират голям брой триумфи, създавайки синергия и опция за професионална реализация на стотици експерти в цифровия и софтуерен бранш.

Към момента Пощенска банка е желан сътрудник, шеф и избор за финансови артикули и услуги измежду над 20 000 курсисти, които са минали през образования в академията за по-малко от 3 години. Опитни и потвърдени специалисти от банката спомагат за правенето на образователни материали и лекции в областта на тяхната експертиза, с цел да бъде образованието в действителност фокусирано върху практиката и на база действителни данни и действителна пазарна обстановка.

Повече информация за корпоративната политика, задача, визия и полезности на Пощенска банка, както и за цялостната палитра от финансови артикули и услуги на институцията може да бъде открита на.

Последвайте канала на

(платено съобщение)
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР