Пощенска банка е отличена с две първи места от престижните

...
Пощенска банка е отличена с две първи места от престижните
Коментари Харесай

Пощенска банка спечели две златни отличия от Forbes HR & Employer Branding Awards

Пощенска банка е отличена с две първи места от влиятелните награди Forbes HR & Employer Branding Awards, утвърждавайки се като водач освен на банковия пазар, само че и в ръководството на гении. Компанията е огромният победител в категориите „ Въвеждане на чиновници “ и „ Технологична HR иновация “, което акцентира още един път новаторския ѝ метод към хората в екипа и ангажираността към основаването на мечтаното за тях работно място. Финансовата институция е измежду огромните работодатели у нас, която залага на нововъведенията, ексцентричните и изобретателни подходи в привличането и развиването на гении. Ключови концепции като геймификация, персонализиране, цифровизация и автоматизация са неразделна част от тактиката на банката за одобряване на новаторска и желана работодателска марка.

Forbes HR & Employer Branding Awards е водещ конкурс, който отличава най-хубавите работодатели, създаващи работни места, където чиновниците се усещат признати, подкрепени и стимулирани да развиват своите умения и да способстват за триумфа на компанията. 

" Отличията, които в този момент получаваме, ни радват извънредно доста, тъй като са самопризнание и следващото доказателство за нашата упоритост да бъдем шеф от ново потомство, фокусиран върху нововъведенията и развиването на хората в екипа ни. Те са отражение на нашата ангажираност към основаването на съвременна работна среда, където чиновниците имат опция да се развиват, да осъществят своя капацитет, да показват свободно своите изобретателни хрумвания и да бъдат водеща мощ в триумфа на банката. Нашите чиновници са най-ценният ни актив, развиваме се дружно с тях и за тях вкарваме нововъведения, които трансформират средата към нас. Затова ще продължаваме да влагаме в технологии и новаторски решения, с цел да осигурим персонализиран метод и изцяло положително прекарване на всеки стадий от кариерното пътешестване както за актуалните, по този начин и за бъдещите ни гений ", разясняват от Пощенска банка.

Чрез новаторски принадлежности на кариерния си уебсайт, основани на изкуствен интелект (Artificial Intelligence, AI), като „ Story Builder “, „ CV Assistant “ и „ Interview Trainer “, банката продължава да усъвършенства цялостното прекарване за претендентите, като в същото време показва своето ангажиране към новите генерации гении. Тези принадлежности, интегрирани в цифровата тактика за развиване на Пощенска банка, предизвикват ангажираността и оферират персонализирани решения за рационализиране и образование на претендентите..

" С нашата въвеждаща стратегия от първия допир на новия чиновник с банката сътворяваме основа за развиване на проспериращи чиновници. Насърчаваме новите ни сътрудници да бъдат новаторски и адаптивни, като всеки от тях има собствен треньор и ментори, за които работата с новите сътрудници е персонална идея – да ги образоват, стимулират, ангажират и построяват като експерти с готовност за дълготрайно развиване в банката. Интегрирахме новаторски AI технологии, които освен усъвършенстват персонализираното прекарване на претендентите, само че и разкриват нови благоприятни условия за развиване на гении. Нашата HR тактика ни разрешава да ангажираме хора, които споделят корпоративните ни полезности и желаят да способстват за бизнес триумфа на компанията. С новаторския ни HR метод прекатурваме визиите за работата в банка и ще чакаме всички, които желаят да работят в съвременна и сполучлива компания да посетят кариерния ни уебсайт ", допълват още от финансовата институция във връзка премиите.

През годините Пощенска банка е награждавана неведнъж за модерните решения и своите подходи в построяването на сполучлив и стимулиран екип, налагайки се като водещ и желан шеф у нас. През 2024 година компанията беше избрана за втора поредна година за топ шеф от интернационалния Top Employers Institute. Банката получи и следващо значимо интернационално самопризнание от влиятелния конкурс Employer Brand Stars Awards 2024, като завоюва 4 златни оценки в следните категории – „ Многообразие, тъждество и приобщаване “ („ Diversity, Equity, Inclusion “), „ Използване на цифрови технологии “ („ Use of Digital “), „ Стажантска стратегия “ („ Internship Program “) и „ Преживяване на претендентите “ („ Candidate Experience “). Множеството награди за отлични достижения в HR нареждат Пощенска банка освен като водач на финансовия пазар, само че и като топ шеф, който притегля и развива най-ценните гении в промишлеността.

Повече информация за преимуществата на Пощенска банка като водещ шеф, както и за свободните позиции и оферти за кариерно развиване, може да бъде открита на https://careers.postbank.bg/. 

(платено съобщение)

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР