Посетителите на в цялата страна вече могат да спечелят специалната

...
Посетителите на в цялата страна вече могат да спечелят специалната
Коментари Харесай

Игрални зали WINBET със специални предложения за 30-та годишнина на компанията

Посетителите на в цялата страна към този момент могат да завоюват специфичната награда до 30 000 лева по случай 30-та годишнина от основаването на компанията.

Премията ще се раздава на инцидентен принцип и може да бъде извоювана против най-малък залог от единствено 1 лева във всяка игрална зала на компанията.

По случай своя празник, който WINBET ще означи на 30 ноември, сред 19:00 и 23:00 ч. в залите на WINBET ще бъдат раздадени и стотици награди на стойност от 50 до 3000 лева И тези награди ще бъдат раздадени на изцяло инцидентен принцип на игралните автомати в всички залитна компанията.

Със специфичната си награди WINBET изрича своята признателност към всички клиенти, които се довериха на компанията през тези 30 години.

Вече три десетилетия, WINBET предлага на българските фенове на качественото игрално прекарване потребителско обслужване на най-високо равнище, транспарантни и почтени условия и разнородни оферти.

Благодарение на доверието и лоялността на своите клиенти, WINBET се трансформира в водач на българския пазар за
казино занимания и спортни залози и в една от най-разпознаваемите марки у нас и един от най-големите спомоществователи на българския спорт.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР