Посетителите на презентацията на новото безжично зареждане Wi-Charge сами се

...
Посетителите на презентацията на новото безжично зареждане Wi-Charge сами се
Коментари Харесай

Wi-Charge: безжично зареждане за смартфони на разстояние до 25 метра

Посетителите на презентацията на новото безжично зареждане Wi-Charge сами се убедиха, че устройството може да зарежда всевъзможни електронни устройства на разстояние няколко метра. Новото зарядно получи премията Best Enabling Technology по време на CES 2018.
Безжичното зарядно работи по много автентичен метод. За излъчването и приемането на силата се употребява инфрачервена светлина. Това лъчение е невидимо за индивида и безусловно безвредно за живите същества.



Устройството може да зарежда смарт телефони на разстояние до 25 метра, като оптималната отдалеченост за бързо зареждане е 5 метра. Колкото по-отдалечен е смарт телефонът, толкоз повече време лишава неговото зареждане. Wi-Charge е лимитирано с това, че инфрачервеният лъч се популяризира единствено по права линия в условия на директна видимост. Ето за какво, най-добре е излъчвателят а се инсталира на тавана, сходно на осветително тяло, с цел да бъде най-ефективен.



Новото революционно устройство може да зарежда няколко мобилни устройства по едно и също време, в това число смарт телефони, таблети, преносими компютри, смарт часовници и други. Засега няма информация по кое време ще стартират продажбите на Wi-Charge. Очаква се това да стане през втората половина на 2018 година.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР