Посетителите на Фестивала на скоростта в Гудууд имаха възможността да

...
Посетителите на Фестивала на скоростта в Гудууд имаха възможността да
Коментари Харесай

Mercedes C63 с 680 конски сили дебютира на фестивала в Гудууд

Посетителите на Фестивала на скоростта в Гудууд имаха опцията да видят най-наточената версия на последното потомство Mercedes C-Klasse, въпреки и в незавършена форма. Германците бяха изложили съвсем подготвен за серийно произвеждане първообраз, който показа характерностите и огромна част от дизайна на върховото C63 AMG. Макар и покрита с рекламен камуфлаж, колата не криеше съвсем нищо от себе си, а от Mercedes най-услужливо даже бяха сложили табела с техническите характерности на мощния седан.
`Mercedes

Както евентуално към този момент знаете, новото потомство C63 AMG ще размени 4.0-литровия осмак с двойно по-малък 2.0-литров четирицилиндров мотор с електрическа помощ. Задното задвижване пък ще отстъпи място на 4Matic системата на компанията, която ще обезпечи по-добро систематизиране на въртящия миг от 750 нютон метра и 680 конски сили. В композиция с 6.1кВч батерия, най-мощната C-Klasse даже може да се похвали и с напълно електрически пробег.
`Mercedes

Новото C63 AMG се отличава с по-агресивна визия, която се дължи на по-големите отвори в предната ризница, по-широките калници, новият дифузьор на задната ризница и четирите трапецовидни накрайника на ауспусите. Окачването също е напълно променено, дружно със спирачките и по-големите гуми с джанти. От Mercedes към момента не разкриват по кое време ще се състои формалната премиера на наточения модел, само че чакаме това да се случи в околните седмици.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР