Посетители на крайморско капанче край Корал забелязаха актьора Васил Драганов

...
Посетители на крайморско капанче край Корал забелязаха актьора Васил Драганов
Коментари Харесай

Само в Lupa.bg: Радко от Столичаните кърка и кара децата си

Посетители на крайморско капанче край " Корал " видяха артиста Васил Драганов да пие бира и след това да се качва в тузарския си мерцедес да вози дамата и децата си. Възмутените очевидци ни изпратиха фотодоказателства за изцепката на Радко от " Столичани допълнително ", която му е пореднаа единствено в границите на това лято.

" С часове се налива с бирички, след това пали колата и товари фамилията, без да му пука. Вярно, че е стабилен и с това шкембе евентуално може да носи, но такова хлапашко държание не отива на 47-годишен мъж ", разясняват очевидците.



През юни Драганов се оплака, че нападателна шофьорка едвам не е отнесла него и сина му, до момента в който са се разхождали пешком из Царево. " Сигурно отново е бил къркан и кой знае къде е пресичал ", настояват стартирани с битието на артиста.

Още една пиянска издънка на Васил от това лято е добре документирана. Жителят на Царево Дойчин Дойчинов пусна тъжба в полицията против Драганов преди месец и нещо. Според него артистът мъртвопиян е замерял с кенчета бира жена му и тъща му в крайбрежно капанче. По случая още вървят инспекции.





Фамилията се натоварва на " Мерцедес " -а на Васил Драганов, нищо че артиста порядъчно се е почерпил
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР