Посетихме Кубрат Пулев по време на 19-тия му ден от

...
Посетихме Кубрат Пулев по време на 19-тия му ден от
Коментари Харесай

В лагера на Кобрата

Посетихме Кубрат Пулев по време на 19-тия му ден от подготвителния лагер на високопланинската база Белмекен. Българинът се приготвя за идния си мач на 23 март в Лос Анджелис.

Пулев за следващ път не изневери на себе си и на България, като избра базата в Белмекен, която е на надморска височина над 2000 метра. Кобрата организира лагер точно там и преди успеха му над Хюи Фюри в " Арена Армеец ".

Кубрат Пулев пред bTV: Ще победя оня боксьор от Англия (ВИДЕО) Наш екип посети Кобрата на Белмекен

" Може да се приготвя на всички места по света, само че тук, на Белмекен се усещам най-добре. Мога да кажа, че в действителност резултатът се усеща и се вижда доста. Идваме за по 20 дни, един път или два пъти в годината. Не е доста. Напротив, дори е малко. Не ми се слиза. ", сподели по-големият от братя Пулеви.

Месец преди мача му в Америка на 23 март, Пулев още веднъж остана без противник. До промяната на съперника се стигна след отхвърли на Роберт Хелениус да излезе на кръга против българина. Името на новия конкурент ще стане явен след няколко дни. Възможностите са две - румънецът Богдан Дину или кубинецът Майк Перес.

" Хелениус се отхвърли, макар че имаше договаряния. Отказа се в последна сметка, обикновено. Не че си върша реклама, само че аз съм един от най-хубавите боксьори в света, което значи, че хората се преценяват. Сега новият съперник е или Богдан Дину от Румъния или Перес от Куба. Ще бъде едно голямо шоу. На същата церемония ще играе и брат ми. Ще се веселя да се съберат българите. На мен персонално ми доставя голямо наслаждение. Много пъти съм казвал, който желае да има вяра, който желае да не има вяра, че за мен това е най-голямото благополучие, най-голямата премия са хората, а не парите. Това е цялото нещо, което осмисля цялата моя кариера и блян за победа и към върха. ", споделя Пулев.

Финландец отхвърли на Кобрата. Той сподели, че не се оправдава (ВИДЕО) Все още не е явен противникът на Пулев за боксовата церемония на 23 март

Кубрат Пулев има вяра, че тази година ще се трансформира в най-хубавата за него, а още през тази есен ще се изправи в мач за международната купа против Антъни Джошуа.

" Не съм в техен интерес. Ето и Джошуа избра да играе с някакви други, въртят си техните номера. Да изтупат още малко топката, до момента в който се стигне до мач с мен, чакат ме да не съм във форма, но…. Аз ще го победя, ще го победя, тъй като той е добър, взривен, мощен, само че няма моята техника. В един миг всичко ще опре до дребни елементи, които аз ще съм изпилил до най-малката детайлност и ще го победя. Наистина. Той и Кличко съвсем щеше да го победи. Защо да не ми е най-успешната ми година и да стана международен първенец. И колкото хора не имат вяра, ще видят, по какъв начин ще победя този боксьор от Англия, който те не имат вяра, че мога да победя. Нали всички си споделят не може да издържи и два рунда, ще забележим. ", добави боксьорът.

След Белмекен, българинът продължава идващия стадий от подготовката си за мача на 23 март в Лас Вегас, дружно с треньора си Ули Вегнер.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР