Посещението на украинския президент Володимир Зеленски в България днес, показа

...
Посещението на украинския президент Володимир Зеленски в България днес, показа
Коментари Харесай

Цветан Цветанов: Идването на Зеленски показа разделението в България

„ Посещението на украинския президент Володимир Зеленски в България през днешния ден, сподели следващото разделяне в страната ни. Най-ясно това се видя от демонстрираното държание от страна на президента Румен Радев, който неколкократно назова войната, която се води в Украйна от страна на Руската федерация и агресора Владимир Путин спор. “  Това написа в профила си във Facebook водачът на Републиканци за България Цветан Цветанов.

Недопустимо е президентът на България, която е равноправна страна-член на Европейски Съюз и НАТО, и неведнъж е изразила евроатлантическата си принадлежност и позиция за помощ на Украйна в тази война да показва сходно държание и разделяне, добави той.

И дано не забравяме, че точно Бойко Борисов, Теменужка Петкова и Томислав Дончев прокараха съветските ползи и обслужиха режима на Путин, реализирайки “Турски поток ” през България, заобикаляйки Украйна, а през днешния ден показват поддръжката си към нея и осъждат съветската експанзия, стискайки ръката на Зеленски, напомни политикът.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР