Посещението на президента Байдън на границата между САЩ и Мексико

...
Посещението на президента Байдън на границата между САЩ и Мексико
Коментари Харесай

Граничното посещение на Байдън се приземява в един от градовете с най-малко трафик, докато Тръмп се насочва към разгара на нещата

Посещението на президента Байдън на границата сред Съединени американски щати и Мексико в четвъртък отразява неговите пожелателни мисли за въпроса, пристигайки в един от градовете с минимум трафик на границата.

Байдън ще посети Браунсвил, Тексас, който се класира като 29-ия град с минимум трафик от незаконно пресичащи граница, съгласно данни на митническата и гранична работа на Съединени американски щати.

Междувременно някогашният президент Тръмп е подготвен да организира конкурентно посещаване на границата, макар че ще дойде в Ийгъл Пас, Тексас, един от най-тежко трафикираните градове в страната.

Пътуването на Байдън до Тексас е опит да се оправи с дълбоката си непопулярност по въпроса, като скорошно изследване демонстрира, че единствено 26% от американците поддържат неговото отношение към границата.

Посещението на президента Байдън на границата сред Съединени американски щати и Мексико в четвъртък отразява неговото пожелателно мислене по въпроса, пристигайки в един от градовете с минимум тр...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР