Посещавал ли си скоро фейсбук? Онова място, където отново жените

...
Посещавал ли си скоро фейсбук? Онова място, където отново жените
Коментари Харесай

7 откачени неща при жените

Посещавал ли си скоро фейсбук? Онова място, където още веднъж дамите владеят света. В далечната вселена на феминизма нито една жена няма цикъл. Поне това си мислихме, до момента в който преглеждахме всички откачени групи, в които се проповядва женската мощ. Предполагаме, че това е мястото, в което можеш да откриеш красива и умна жена, с която да дебатираш на забавни тематики. Уви, грешахме. Жените обичат да ненавиждат разнообразни неща. Мразят съседката от горния етаж, ненавиждат красивите дами, ненавиждат дамите с добър метаболизъм и още куп чудеса. Ако някой ти каже, че дамата е най-невинното нещо на света, значи живее под чехъл през последните 100 000 години. Посети един терариум и разбери защо става въпрос. През това време ще ти покажем част от нещата, за които дамите лъжат. Не можеш да схванеш за какво, само че несъмнено е занимателно.

1. Лицеви недъзи
Недъзи е много мощно казано. Д-р Енчев няма да открие фенове на „ Красотата е симетричност “. Истинският мъж не е почитател на Барби. Наричаме другите лицеви промени недъзи, тъй като и дамите си ги дефинират по този начин. Започваме с огромния нос, клепналите уши и още доста други чудеса. Не си кьорав и виждаш. Силиконът в устните, ботоксът и всичко останало се вижда. Не си харесвате лицето, добре, за какво го криете? По-смешно е от културист, който ти споделя, че не употребява стероиди.

2. Сексуалните белези
Всеки прави недодялан и буен секс. За нас това е белегът от войната в леглото, а за дамата е нещо, от което би трябвало да се срами. Защо? Знаем, че нито една жена не се е изгорила със сешоар, знаем, че е била захапвана по рамото – за какво се лъжем, бе? Знаем, че вършиме секс, знаем, че мастурбирате и сме осведомени с идеологията за чистеното, но това няма да стане! Бъдете мръсниците, за които се представяте. Никой няма да ни повярва, че сме се одрали на етикета на блузата по дължината на целия тил.

3. Позите
Защо дамите се вършат красиви? Не е поради нас, а поради всяка друга жена, която може да те огледа. Оценяваме защитаването на територията, но може да намалите малко времето за специфичното маскиране. Жените обичат да са красиви и да бъдат обсъждани от другите. Когато са самотни ще се пробват да притеглят вниманието с най-различни фотоси: на ваучър, сама вкъщи, фотографирам се до момента в който дремя, натискам се с другарка, натискам се с две приятелки, натискам се с три приятелки, значимото е да има приятелки! Защо е належащо това? Специален привет за някогашните, бъдещите и актуалните. Вие, господа, би трябвало да разберете, че тя е мощна, не страда по вас, не се интересува от вас, прекарва си добре и последният би трябвало да я забележи. За жал няма напътствие и не можем да ти кажем, че си последният.

4. Височината
Истината се крие във високите токчета. Притеснява ли те това, че дамата е по-висока от теб? Сигурно, а не би трябвало. Дори най-хубавите другари на Снежанка се дървят на нейното наличие! Говорим за другата Снежанка, а не за тази от версията на Дисни. Наполеоновият комплекс към този момент не е в действие, свирете отбой. Жените може да се качват и на кокили, само че единствено в случай, че са там горе с къси поли. Трябва и ти да намажеш. Сигурни сме, че дамите ще се радват на другата височина повече, в сравнение с настоящата!

5. Теглото
Жените обичат единствено един тип дами – слабите дами! Ти може да обичаш всички дами и даже се заглеждаш по лесбийките, в което няма неприятно – и двамата харесвате дами! Има дами, които не могат да отслабнат толкоз елементарно, те имат по-широка талия или по-едро дупе. Супер, няма да се ограничаваме с хорското мнение! Нека бъдем почтени. Това, което един мъж не обича е непрекъснатото прикриване на килограмите. О, ще вършим групова фотография, дано застана по този начин, че да не ми се вижда ремаркето! Нека сме седнали, с цел да не си проличава, че съм висока. Съберете се към мен, с цел да не се вижда дистанцията, което заемам. Моля ви, снимайте огромните ми гърди, мъжете ги обичат! Жено, стига! Остави ни разочаровани, когато стигнем вкъщи ти, а не с отварянето на профила ти във фейсбук. Ние сме дебели, носим си шкембетата и си ги обичаме. Уважаваме всички дами и те ни ненавиждат за това!? Как е допустимо – тайнственост!

6. Гримът
Забелязал ли си прелестния загар на всички красиви дами. Той е безконечен! Кожата им всмуква милионите светлинки от лампата в кухнята, съвсем. Само няколко дами може да се разходят до Бахамите, с цел да заловен загар и да се разхождат с бронзовата си горделивост, останалите се стараят да се маскират като смелото сърце, преди борбата. Защо? Нали ще забележим пропуските, когато застанете до нас? Не пасем трева, знаем, че миглите са удължени със специфичната серпантина, знаем, че носите уондърбра и след това ще бъдете по-добри от Худини! Знаем тези номера и въпреки всичко се хващаме в тях. Май сами си отговорихме, а?

7. Слънчевите очила
Не, тя не е заварчик! Жените обичат красивите и огромни дограми, по този начин де, слънчеви очила. Предполагаме, че Ридик е българин, откакто има толкоз доста дами, които се нервират от всякаква светлина. Това не минава без катастрофи в бара, стълбите, асансьора, рейса и всяко друго място. Скоро ще извадим маската за сноуборд и тогава ще забележим кой има по-големи!
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР