Португалският халф Филипе Нашименто поднови тренировки с Левски. Юношата на

...
Португалският халф Филипе Нашименто поднови тренировки с Левски. Юношата на
Коментари Харесай

Португалец започна тренировки с Левски

Португалският халф Филипе Нашименто възобнови тренировки с Левски. Юношата на Бенфика, който е благосъстоятелност на столичани, стартира занятие под управлението на Петър Хубчев. Той има договор с 26-кратните първенци на България, откакто парафира за две години и половина със " сините " през януари 2018 година. През зимата на 2019 година тогавашният треньор Славиша Стоянович се отхвърли от услугите му, като беше пратен чартърен в Политехника Яши. Там Нашименто изигра 12 мача и вкара един гол.

Нашименто през вчерашния ден изгледа успеха над Ботев (Пловдив), след което влезе в съблекалнята на отбора. Договорът му изтича след една година, а Левски се разделя с Давиде Мариани, като на неговата позиция, ще бъде издирван заместител. Едва ли това ще бъде португалецът, който игра постоянно само при Делио Роси.

 Берое - Левски @@@
Халфът има 23 мача и един гол за Левски, като пропусна и две дузпи в тези мачове. Една в 90-ата минута при равенството 1:1 с Етър на " Герена " за състезание, както и решаващата за Купата с Черно море през предишния сезон, когато столичани отпаднаха. 24-годишният футболист дойде на стадион " Георги Аспарухов " от Динамо (Букурещ) против сума от 200 000 евро, като беше притеглен от Асен Букарев.
efbet Лига 3 кръг, понеделник 29 юли  Левски 3:1краен резулат  Ботев (Пловдив)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР