Португалски евродепутат идва на посещение в България и Благоевград по

...
Португалски евродепутат идва на посещение в България и Благоевград по
Коментари Харесай

Португалски евродепутат идва на посещение в България и Благоевград по покана на Андрей Новаков 

Португалски евродепутат идва на посещаване в България и Благоевград по покана на Андрей Новаков

Португалският евродепутат Лидия Перейра идва на работно посещаване в България на 20 и 21 януари по покана на своя сътрудник от ЕНП и регионален координатор на Политическа партия ГЕРБ в област Благоевград Андрей Новаков.
Освен член на Европейския парламент, Лидия Перейра е и президент на младежката организация на Европейската национална партия (YEPP).
В първия ден от своето посещаване Лидия Перейра ще организира среща със заместник-председателя на Народното събрание и депутат от Област Благоевград Росен Желязков. Двамата ще обсъдят съдействието на Народното събрание с Европейския парламент и бъдещи благоприятни условия за съдействие съответно в региона на младежките политики. Предвижда се и среща с кмета на община Благоевград Илко Стоянов.

На 20 януари в Благоевград Лидия Перейра ще взе участие в полемика с младежи, проведена от Андрей Новаков и европейския комисар по нововъведения, научни проучвания, просвета, обучение и юноша Мария Габриел. Програмата на Перейра включва също диалог с ръководителя на Младежи ГЕРБ Георг Георгиев и среща с младежи от общините Сандански и Костенец.
Лидия Перейра е родена през 1991 година

Завършила стопанска система в университета в Коимбра (Португалия) и магистърска степен по европейски стопански проучвания от Европейския лицей (Брюж, Белгия). Избрана е за евродепутат през 2019 година и от този момент взе участие в комисиите по стопански и парични въпроси, по околна среда, публично здраве и сигурност на храните, както и в делегациите за връзки с Китайската национална република и връзки със Съединените щати. Наскоро тя беше определена в непрекъснатата комисия по данъчни въпроси, в която е координатор на групата на ЕНП, а също по този начин е включена в специфичната подкомисия за битка с рака.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР