Португалската машина за голове Кристиано Роналдо си тръгна от Реал

...
Португалската машина за голове Кристиано Роналдо си тръгна от Реал
Коментари Харесай

Кристиано: Кой може да е на такова ниво 10 години? Само Меси и аз!

Португалската машина за голове Кристиано Роналдо си потегли от Реал Мадрид след близо 10 блестящи години на “Сантиаго Бернабеу” и в този момент е съсредоточен върху новата страница в кариерата си, която се назовава Ювентус. 33-годишната звезда даде обстойно изявление пред “Франс Футбол”, в което приказва както за обвиняванията за обезчестяване, повдигнати против него от американката Катрин Майорга, по този начин и за това, в което е най-хубав - футболът.

“Колко футболисти могат да бъдат на толкоз високо равнище в продължение на 10 или повече години? Броят се на пръстите на едната ръка. Добре, ще ви кажа, че сме двама - Меси и аз”, споделя CR7 във въпросното изявление и прибавя, че на неговата възраст едва ли ще има различен състезател, който ще бъде продаден за трансферна сума от 100 милиона, каквато Юве заплати на Реал за правата му.
 Емполи - Ювентус @@@

“На тази възраст множеството футболисти отиват за пари - играят в Китай, в ОАЕ, в Индия и завършват кариерите си там, като даже не би трябвало да поддържат изключително високо равнище. Никой различен не минава за 100 милиона от един огромен тим в различен огромен отбор”, разяснява идването си в Торино той.

“Не споделям, че съм най-хубавият. Казвам просто, че съм друг. Различен състезател, друг човек и друг звяр. С друг мозък. Вероятно на някои хора би им харесало моята ера да свърши, само че това няма да се случи. Аз съм тук и ще не преставам да бъда тук. Резултатите и достиженията ми приказват сами по себе си”, продължава португалецът и акцентира, че възрастта не е фактор и всичко е въпрос на психическа конфигурация.
 Манчестър Юнайтед - Ювентус @@@

Кристиано е безапелационен, че към момента се забавлява на терена и играта му носи неповторима наслада, а когато това спре - дали ще е след четири, пет или шест години, всички ще схванат.

“Говорих по тематиката с приятелката си. Синът ми е прекомерно дребен, с цел да разбере. Въпросната обстановка се отрази най-тежко на майка ми и на сестрите ми. Бяха съкрушени и доста, доста ядосани. За първи път ги виждах в такава светлина. Аз бях индивидът, който трябваше да ги успокоява, а действително би трябвало да е обратното”, споделя още суперзвездата и прибавя, че не се вълнува от публичното мнение тъй като както има доста хора, които го ненавиждат, има и още толкоз, които го обожават.
 Ювентус мина и през Удинезе, Роналдо вкара нов гол @@@

“Все отново съм една от най-известните персони в света. Моето име продава. Всичко неприятно, което се приказва за мен е доста по-вървежно от хубавите неща. Опитвам се да запазя спокойствие”, приключва Роналдо и споделя, че се гордее от всичко, което е постигнал до момента през живота си.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР