Португалия направи голяма крачка към класиране за финалите на Лигата

...
Португалия направи голяма крачка към класиране за финалите на Лигата
Коментари Харесай

Окървавеният Кристиано не вкара, но Португалия вече е фаворит в групата

Португалия направи огромна крачка към класиране за финалите на Лигата на нациите, откакто в среща от предпоследния кръг в група 2 на Дивизия “А ” разруши Чехия с 4:0 в Прага, а по същото време Испанция се издъни у дома против Швейцария - 1:2. Така “мореплавателите ” излязоха отпред в групата с 2 точки задатък, а в последния си мач във вторник не трябват да губят от състава на Луис Енрике като домакините.

Голямата звезда на португалците Кристиано Роналдо още веднъж беше измежду водещите футболисти, само че имаше злощастие в началните минути да се сблъска с вратаря на противника, вследствие на което получи рана в региона на носа и беше оцапан с кръв. Той въпреки всичко продължи мача и асистира за единия от головете, въпреки да направи и дузпа, която обаче беше пропусната. 

Неочакваният воин обаче беше съотборникът му в Манчестър Юнайтед Диого Далот, който осъществя два гола - в 33-тата и 52-рата минути. Между тях се разписа и третият в отбора от Юнайтед - Бруно Фернандеш (45’). Резервата Диого Жота довърши чехите след подаване на Роналдо в 82-рата.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР